Rüzgarın Kalbi... YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ!

Rüzgarın Kalbi... YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ!

FOX'un iddialı projelerinden Rüzgarın Kalbi, 17 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de 8. bölümüyle ekranda...

Zeynep kalbini taşıdığı Meltem’in mezarı başında Rüzgar’la karşılaşmanın şokunu üstünden atamadan ikinci bir haberle sarsılır:

Dedesi ciddi bir trafik kazası geçirmiştir. Uçarcasına Foça”ya geri dönerler. Muammer ameliyata alınmıştır ve tüm aile kenetlenmiştir.

Rüzgar ile Zeynep arasında bir ilişkinin başladığını insanların öğrenmesi, her şeyin üzerine tuz biber ekler. Ayla bu süreçte Zeynep’e yardım etmek isterken, Kemal’in özel hayatı ile ilgili öğreneceği gerçeklerden sonra bu sefer de kendisinin yardıma ihtiyacı olur.

Bu arada Kutay durmak bilmez. Onunla mücadele eden Rüzgar İzmir’de yaşayan zengin bir kız arkadaşından yardım alır.

Bu yardım acaba bir şeyleri çözmeye mi yarayacak yoksa Zeynep’le olan ilişkisi başta olmak üzere işleri daha da karıştıracak mıdır?

ORGAN BAĞIŞINA ANLAMLI DESTEK

“Rüzgarın Kalbi” dizisi organ bağışı konusunu yeniden gündeme getirdi.

Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı “Rüzgarın Kalbi” dizisinde; Deniz Baysal, kalp nakli ile hayata dönen Zeynep karakterini canlandırıyor.  

Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizinin önceki akşam yayınlanan bölümünde Zeynep’in, kızlarını kaybetmek üzere olan, bir aileyi organ bağışı konusunda ikna etmeye çalıştığı dakikalar sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Yüzlerce kişi #kalbim etiketi ile organ bağışına olan desteklerini dile getirdiler. Twitter’da en çok konuşulan konular arasına girip, TT’de listesinde 1 numaraya kadar yükselen organ bağışı konusunda; dizi oyuncularından ve sanat dünyasından yorumlar aldık.

Deniz Baysal: Hayata birilerinin kahramanı olarak veda edebiliriz. Organ bağışını destekleyelim.

Burak Serdar Şanal: Hayat kurtarmak çok özel, çok büyük bir davranış. Organ bağışı konusunda bilinçlenelim, bilinçlendirelim.

Cezmi Baskın: İnsanın yaşamını kaybettiğinde yeni canlara can katması çok yüce bir duygu.

Erol Evgin: “Bir de cana can katan o sevdan olmasa” diye bir şarkım var. Bir organ bağışlamak hakikaten bir cana can katmaktır.

Türkan Şoray: İnsanın acısı tazeyken, yakını için bu kararı vermek zorunda kalması çok zor. Diğer taraftan organ nakli beklerken hayatını kaybeden birçok insan var. Ertelemeyin, bunun tercihini hayattayken yapın.

Hülya Koçyiğit: Unutmayın! Her bağış yeni bir hayattır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.