Saba Tümer... BU DEFA GÜLDÜRMEK İÇİN SAHNEDE!

Saba Tümer... BU DEFA GÜLDÜRMEK İÇİN SAHNEDE!

Ünlü televizyoncu Saba Tümer, adından artık tiyatro oyuncusu olarak da söz ettiriyor. 'Kadın Aklı Erkek Aklı' adlı oyunla üç aydır tiyatro severlerle buluşan Tümer, son olarak Akasya Kültür Sanat'da sanheye çıktı.



Saba Tümer, 'Teklif geldiği zaman çok şaşırdım. Tiyatronun T'si bile hiç aklımdan geçmemişti ama bir anda kendimi burada buldum.

Tiyatro ve televizyon iki ayrı dünya. Seyirci ile karşı karşıya olmak, tepkilerini canlı olarak görmek çok farklı duygular yaşatıyor.

Seyircinin güldüğünü, kahkaha attığını, eğlendiğini bire bir görmek çok büyük bir mutlulukmuş. Şu an tiyatro sahnesinde bunu deneyimliyorum.

Karşınızdakini mutlu etmenin verdiği haz daha büyük bir keyif veriyor. Kadın erkek ilişkilerine esprili bir dille yaklaşan oyun dört ayrı skeçten oluşuyor.

Arada talk şovlarımız var. Ekip çok güzel, çok şükür ki doğru bir ekibe denk geldim. Üç ay ay içersinde elliden fazla oyuna imza attık.

Büyük konuşmak istemiyorum, benim için bundan sonra tiyatro yeniden olabilir ya da olmayabilir de. Güzel bir oyun olursa neden olmasın' dedi.


Saba Tümer'in rol arkadaşlarından Yosi Mizhahi'de, 'Saba, teklif aldığı zaman eski arkadaşım olduğu için beni aradı ve ne düşündüğümü sordu.

Ben de sen rahat kadınsındır, yıllardır kamera karşısında saatlerce canlı yayın yapmışlığın var dedim. Onun da kafasında üniversitelerde söyleşiler yapmak gibi projeler vardı.

Deneyelim, senin için bir antreman olur, biz de sana yardımcı oluruz dedim. Bizimle baya dolaştı, hiç gitmediği yerlere gitti, uzun yollar yaptı.

Burdan Denizli, Antalya, Zonguldak, Karabük ve Bartın'a gideceğiz. Nisan sonuna kadar devam ediyoruz. Son derece disiplinli ve başarılı. Birlikte çalışmak çok keyifli' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.