Saba Tümer - Nilgün Belgün... VAN'DA SEVGİ SELİ!

Saba Tümer - Nilgün Belgün... VAN'DA SEVGİ SELİ!

Van'da organize edilen söyleşi ve imza gününde ünlü televizyoncu Saba Tümer ile tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün hayranlarıyla buluştu.

Van ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen Van AVM, ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Desteklediği kültür ve sanat aktivitelerinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle kentteki sosyal hayatı hareketlendiren AVM, Türkiye'nin ünlü sunucu ve gazetecisi Saba Tümer ile tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı Nilgün Belgün'ü hayranlarıyla bir araya getirdi.

Yoğun ilgiyle karşılanan ünlü ikili Van'a gelmekten çok mutlu olduklarını söyledi. Hayranlarının sorularını cevaplandıran ve kahkahalarıyla AVM ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatan Tümer ve Belgün sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Van'ın çok güzel bir kent olduğunu söyleyen Saba Tümer, "Van mutlaka görülmesi gereken bir şehir. Aslında biz daha önce Van'a gelecektik ancak kar yağışı nedeniyle uçağımız kalkmadı. Ama şimdi buradayız. Halkı gerçekten çok misafirperver.

Van'ın kadınları çok güzel ve bakımlılar. Bugün bizi çok iyi karşılayan Vanlılara çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi. 

Hayranlarının tekrar dizilerde oynayacak mısınız sorularını cevaplandıran Nilgün Belgün ise iyi bir projenin gelmesi halinde oynayabileceğini söyledi.

Nilgün Belgün, "Uzun zamandır dizilerde oynamadım. Teklifler oldu ama iyi bulmadığım için geri çevirmek zorunda kaldım. Ama iyi bir rol olursa tabi ki kabul ederim” diye konuştu.

Söyleşinin ardından Saba Tümer ile Nilgün Belgün hayranlarına imza verip hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.