SAÇ DÖKÜLMESİNE FDA ONAYLI TEK KULLANIMLIK AŞI, TÜRKİYE'DE !..

SAÇ DÖKÜLMESİNE FDA ONAYLI TEK KULLANIMLIK AŞI, TÜRKİYE'DE !..

Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu tarafından, Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan saç aşısı yöntemi ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı basın toplantısı 12 Ağustos Çarşamba günü Suada'da gerçekleştirildi.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu tarafından uygulanacak saç aşısı yöntemi ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı, Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Servet Terziler, Estetik Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emirali Hamiloğlu ve Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mehmet Faruk Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirilen lansmana basın, iş ve cemiyet hayatından bir çok seçkin isim katıldı.

Amerikan ordusunun kopmuş organların yenilenmesinde kullandığı yöntem Türkiye’de tek seansla kelliğe çare olacak. 

Tek seans olarak uygulanan saç aşısı yöntemi, ameliyata gerek kalmadan kelliğe son verecek.

 Amerika'da yıllardır saçın yanı sıra, yara, yanık ve organ hasarlarının onarımı amacıyla kullanılan bu özel formül, Türkiye'de ilk defa ve sadece Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu tarafından uygulanmaya başlanacak.

Saç aşısı, tüm saç sorunlarının tedavisinde kullanılmak üzere geliştirilen, hücreler arası bağlantıyı sağlayan ekstraselüler matriks, vitamin ve PRP kombinasyonundan oluşan özel bir formüldür. 

Tedavi kadın erkek gözetmeksizin uygulanabilir ve her ikisi için de etkili bir tedavidir. Çok sayıda tüysü saç teli olanlarda da saç tellerini kalınlaştırarak hacimli ve saçlı bir göüntüye sahip olmaya yardımcı olur. Hastalık kaynaklı saç tedavilerinde de başarılı sonuçları vardır. Saç kıran ve lupus kaynaklı dökülmeler örnek verilebilir. 

Tedavinin ilk etkisi saç dökülmesinin azalarak durması olarak gözlemlenir. Saçlanma 2 ay ile 4 ay arasında görülmeye başlanır. Ancak iyileşme ve saçlanma süreci 1 yıla kadar devam eder. Saç ekimi esnasında kullanıldığında ise başarıyı arttıran bir yöntemdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum