Safir... YAMAN UMUDUNU YİTİRMİYOR!

Safir... YAMAN UMUDUNU YİTİRMİYOR!

Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoy ailesinin bir gecede değişen ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavları ile kaybolma hikayesini anlatan Safir 21. bölümüyle 21 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de ATV'de..

21.Bölüm Özeti:

Ateş, Yaman’ın cinayet itirafının ardından allak bullak olur. Bekir ona yeni bir anlaşma teklif eder. Yaman’ı korumak için bu teklife tamam diyen Ateş’in Vural’ın karşısına geçtiğinde atacağı adım ne olacaktır?


Feraye son günlerde Yaman’ın üstüne fazla gittiğini düşünüp geri adım atar. İkili yeniden sıcacık aşk dolu anlar yaşar. Bekir’den alacağı kanıtlar sayesinde Aleyna’dan kurtulacağını düşünen Yaman, Feraye’ye kavuşmak için iyice umutlanır.

Tüm bunlar olurken Feraye’nin yanına gelen bir isim, onu hayatının en büyük açmazlarından birine sürükler. Feraye daha bu şoku atlatamamışken Ateş onu boşanma davasıyla ilgili görüşmeye çağırır.

Ancak Feraye oraya gittiğinde Ateş’ten duyduğu sözler karşısında adeta şoke olur. Peki bu ani buluşmadan Yaman haberdar olacak mıdır?

Ateş, Güneş’e karşı duygularını dile getirir ancak Güneş’in yanına gelen sürpriz bir isim Güneş’in bu ilişkiyi sorgulamasına neden olacak sözler söyleyecektir. Güneş’in tüm dengesini alt üst eden bu kişi ve verdiği haber nedir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.