Safiye Soyman ve Faik Öztürk... SEVİLEN İKİLİDEN ÖRNEK PROGRAM...

Safiye Soyman ve Faik Öztürk... SEVİLEN İKİLİDEN ÖRNEK PROGRAM...

Sanat dünyasının sempatik ve sevilen ikilisi yepyeni bir Tv projesi ile izleyici ile buluşacak. Safiye ve Faik ikilisi, bu kez her hafta bir şehit ailesini ev sahibi yapacak.

Sanat dünyasının sempatik ve sevilen ikilisi yepyeni bir Tv projesi ile izleyici ile buluşacak. Safiye ve Faik ikilisi, bu kez her hafta bir şehit ailesini ev sahibi yapacak...

Türk Sanat Müziği’nin başarlı ismi Safiye Soyman ve yıllardır patnerliğini yapan Faik Öztürk, bu kez İstanbul Sultangazi’de hayranları ile buluştu.

Yaptıkları espirilerin yanı sıra  açıklamalar ile de sanat dünyası ve ekranların sevilen yüzü olan Safiye Soyman, Faik Öztürk, Neva Alışveriş merkezi’nde mini bir konser verdiler.

İlçenin ilk ve tek Alışveriş Merkezi olan Neva’da hayranları  ile buluşan ikili, yaptıkları esprilerin yanı sıra şovları ile de izleyenleri yine gülüp geçirdi.

 Safiye Soyman’ı sahnede Sultangazi Belediye Başkanı diye anons eden, Faik Öztürk bu esprisiyle kendilerini izlemeye gelenleri şoke etti.

Verdikleri mini konserin ardından, sevenlerine imzalı fotoğraf dağıtan Safiye Soyman, Faik Öztürk çifti, miniklerin yoğun ilgisini gördü. 

Oturduklari ilçede ünlü sanatçıları pek sık görmeyen Sultangazili hanımlar ve çocuklar, sevimli çift ile resim çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

Sahne şovunda, hanımlara “Eşlerinizin telefonu eve gelir gelmez karıştırın, inceleyin. Böylece onların sizi  aldatıp aldatmadığını öğrenirsiniz ” diyen Faik Öztürk, kuliste Safiye Soyman’ın hışmına uğradı.

Kuliste Faik Öztürk’ün telefonunu inceleyen ünlü sanatçı, “Sen beni aldatsan da anlamam ki” diye açıklama yaptı.

Çiftten örnek proje...

Sahne şovlarının yanı sıra, yaptıkları TV programları ile de konuşulan Safiye Soyman ile Faik Öztürk, yeni bir TV projesine hazırlanıyor.

Ulusal bir TV kanalı ile anlaşma yaptıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da destek alacaklarını söyleyen Faik Öztürk, bu programda her hafta bir şehit ailesini ev sahibi yapacaklarını açıkladı.

Programda ilk olarak, 15 Temmuz’da Özel Hareket Komutanlığı’nı ele geçirmek isteyen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnından vurarak, hareketi durduran ve şehit olan Halis Demir ve İzmir’de önemli bir terör saldırısını önlemek için kendisini feda eden şehit polis memuru Fethi Sekin’in ailerini ağırlayacaklarını açıklayan Faik Öztürk ve Safiye Soyman, “Programda şarkı ve türküler de yer alacak.

Çünkü her şeye rağmen hayat devam ediyor. Ancak asıl amaç, terörde hayatlarını kaybeden polis ve asker yakınlarına yardımcı olacağız. Her hafta bir aileyi ev sahibi yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız da bizi bu konuda desteklemekte...” diye konuştular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.