"Saftirikler"... GELİRİ MS HASTASI ÇOÇUKLARIN TEDAVİSİNE...

"Saftirikler"... GELİRİ MS HASTASI ÇOÇUKLARIN TEDAVİSİNE...

Adana'da aynı mahalle de yaşayan dört kafadar arkadaşın hayat zorluklarıyla mücadelesini konu alan "Saftrikler" isimli sinema filminin çekimleri tamamlandı vizyon için gün sayıyor.

Saftirikler filminin organizasyonunu yapan GS eski Başkanı Turgay Kıran filmde rol alırken, yardım sever Futbolcular da rol alarak kamera önüne geçtiler.

 Kaya Çilingiroğlu ve Erman Toroğlu da çekim günü seyahatlerini iptal ederek gönüllü oyuncu olurken, Yılmaz Vural da aynı şekil de gönüllü olarak kamera önüne geçti.

Ali Gültiken, Cem Pamiroğlu, Haluk Kulaçoğlu, Hasan Şaş, Ogün Temizkanoğlu, Mustafa Özkan, Semih Yuvakuran, Oktay Derelioğlu, Ömer Çıtkaç gibi ünlü isimler Saftirikler filminde gönüllü oyuncular olarak gönülleri fethetmeyi başardılar. 

Karısıyla sorunları olan Arif, kadınlarla teması göz hizasını geçmemiş Mustafa ve iki arkadaşını asla bırakmasa da kafası onlara göre daha çok çalışan bir arkadaş...

Adana'da aynı mahalle de yaşayan dört kafadar arkadaşın başı hayat zorluklarıyla derttedir. Hem kendileri için hem de mahalleden arkadaşları Murat'ın MS hastalığının tedavisi için kısa yoldan para bumaya çalışan kafadarların işi bir hayli zordur.

Zira hem kendi çıkış yollarını hem de arkadaşlarının ihtiyacı olan tedaviyi bulabilmek için çok çalışmaları ve çok şanslı olmaları gerekmektedir... Yönetmenliğini Ali Erşen'in üstlendiği filmin başrollerinde Metin Zakoğlu, Selahattin Taşdöğen ve Tuncay Bayazit yer alıyor. Filmin senaryosu ise Birsen Şimşek'e ait.Vizyon tarihi 23 Eylül 2016.

İŞTE FİLMİN KÜNYESİ VE FRAGMAN VİDEOSU...

<iframe width="610" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/L-FYHURrH_E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Filmin Adı:   Saftirikler

Yönetmen :   Ali ERŞEN

Senaryo:   Birsen ŞİMŞEK

Oyuncular:   Metin ZAKOĞLU, Selahattin TAŞDÖĞEN, Tuncay BAYAZİT, Mehmet KURT, Deniz ORAL, Nevin TAŞDÖĞEN, Selçuk AYDIN 

Konuk Oyuncular: Turgay KIRAN, Erman TOROĞLU, Yılmaz VURAL, Cem PAMİROĞLU, Ali GÜLTİKEN, Kaya ÇİLİNGİROĞLU, Oktay DERELİOĞLU, Mustafa ÖZKAN, Ömer ÇATKIÇ, Ogün TEMİZKANOĞLU, Semih YUVAKURAN, Hasan ŞAŞ, Haluk KULAÇOĞLU, Hüseyin SÖZLÜ /Yapımcı:   Dali YAPIM

Filmin Konusu...

Adana’da aynı mahalle de yaşayan dört kafadar arkadaş,  kısa yoldan para kazanmak için türlü türlü mücadeleler neticesin de başarıya ulaşamamışlardır. Bu istekleri ne kadar kendileri için olsa da, bir taraftan da mahallelerin de yaşayan Murat’ın MS hastalığının tedavisi için mücadele vermektedirler. Son çare olarak ellerine tesadüf eseri geçen haritadaki hazineyi bulmaya çalışırken, başlarından geçen trajikomik hikayelerini anlatmaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.