Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı... HABERCİLERDEN KAÇIŞ MÜCADELESİ SONA ERDİ!

Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı... HABERCİLERDEN KAÇIŞ MÜCADELESİ SONA ERDİ!

23 Mayıs’ta Prag’da evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı, nikâh sonrası ilk kez Bodrum’da birlikte görüntülendi. Ortaçlı, belirginleşen göbeğiyle dikkat çekerken, erkek bebek beklediklerini açıkladılar.

Şahan Gökbakar, “Osman Pazarlama” adlı yeni filminin çekimlerine mola verdi, 6 aylık hamile eşi Selin Ortaçlı’yla birlikte tatile çıktı. Çift, Gökbakar’ın akrabalarıyla birlikte Bodrum’a gitti. Önceki akşam Gümüşlük’teki Melengeç Restoran’da yakınlarıyla birlikte yemek yiyen Gökbakar ve Ortaçlı, dün sabah da Yalıkavak’a demirli teknelerinde objektife yansıdı.


Selin Ortaçlı'nın belirginleşen göbeği dikkat çekti

BEBEK GÖRÜNDÜ

İlişkileri boyunca görüntülenmemek için büyük çaba sarf eden, evlendikten sonra da birlikte ortalarda görünmeyen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı, gizliliğe nihayet son verdi. Artık objektiflerden kaçmayan çift, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Hayli keyifli görünen Gökbakar teknesinin kıyıya bağlı halatlarının çözülmesini beklerken, Ortaçlı da yakınlarının bebeğiyle ilgilendi. Annelik heyecanı yaşayan ünlü sunucu, iyice belirginleşen göbeğiyle dikkat çekti.


Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar’la birlikte yemek boyunca el ele oturdu



Romantik baba

Baba olmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, önceki akşam arkadaşlarıyla buluştu Masadaki çiçeklerden birini eşinin saçlarına takan ünlü komedyen, hatıra fotoğrafı çekilirken onunla el ele poz verdi. Çiftin bu fotoğrafı, Instagram’da paylaşıldı.



Annelik provası

Teknede ağırladıkları yakınlarının bebeğiyle yakından ilgilenen Selin Ortaçlı, minik bebeğe su içirirken objektife yansıdı.

 

Oğlulları olacak

6 aylık hamile olan Selin Ortaçlı, erkek bebek bekliyor. Şahan Gökbakar, Instagram’da koala fotoğrafı paylaşarak “Hayatta en önemlisi, sizi seven bir kadın” notuyla takipçileriyle paylaştı.

 

Kaynak:Hürriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.