Şahin Irmak... 'OYUNCULUK ÇOCUKLUK HAYALİMDİ!'

Şahin Irmak... 'OYUNCULUK ÇOCUKLUK HAYALİMDİ!'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, son dönemde “Düğüm Salonu” filmiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Şahin Irmak oldu.

 Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Şahin Irmak, samimi ve bir o kadar da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Gittiğim her mekanın cirosunu hesaplarım

Emre Saygı, programın yeni bölümü “Doğru-Yanlış”ta Şahin Irmak’a üzerinde “doğru” ve “yanlış” yazan iki kart verdi, okuduğu cümleler karşısında kendisi için uygun olanı göstermesini istedi.

Irmak, “Gittiğim her mekanın cirosunu hesaplayıp tahminde bulunurum”, “Samimi olduğum birinin üstüne araba sürüp korna çalmışlığım olmuştur” ve “Hesap öderken hep yıpranmış parayı veririm” cümlelerine “doğru”, “Burnumu sildikten sonra mendili açıp marifetime bakmışlığım olmuştur” ve “Bıyıklarım için özel bakım ürünleri kullanıyorum” cümlelerine de “yanlış” kartını gösterdi.

Yaşasın peynir!

Şahin Irmak, sofrada peynir olmadan kahvaltı yapamadığını söyledi: “Tam bir peynir hastasıyım. Her türlü peyniri yerim. Peynirsiz asla yani. Yaşasın peynir!”

Babam arkamdan tuğla fırlattı

Ünlü oyuncu, “Merdane mi, anne terliği mi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Anne terliği. Nereden attığı hiç fark etmez, bir şekilde buluyor seni.

Ben de yedim tabii ki, yemez olur muyum. Babamın arkamdan tuğla fırlattığını bilirim ben ya. Birazcık öyle bir çocuktum.

Hiç dayak yemedim, daha bir kere tokat atmışlıkları yok ama tuğla attılar.”

Oyunculuk çocukluk hayalimdi

Şahin Irmak, oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyledi: “Ailem hiç emin değildi ama benim hayalim buydu. Çocukluğumdan beri hep oyuncu olmak istiyordum.

Taklitle başlarsın ya bu işlere, hep öyle olur yani, belli edersin kendini. Güldürmeye çalışırsın. Ben de öyleydim. Aileyi güldürüyorsun ilk, arkadaşlarını falan.

Sonra diyorsun ki ‘Güzel iş, ben bunu yapayım’. Hep hayalini kurduğum şey buydu.”

Tesla’ya çok âşığım, onu ilk gördüğümde rüyalarıma girdi

Irmak, yayında çok sevdiği köpeği Tesla’yı da anlattı: “Çok âşığım, çok seviyorum. Adı Tesla. Nikola Tesla’dan geliyor ismi.

Ben hayvanseverim, hayatım boyunca hep bir hayvanım oldu. Hepsine çok âşıktım ama Tesla’yla ilişkim bir başka.

Hep bir Jack Russell’ım olsun istemiştim, onu gördüğümde de rüyalarıma falan girdi. Ertesi gün gittim aldım. 5 yıldır benimle beraber. Çok seviyorum. Çok eğlenceli bir hayvan.”

Bülent’in oyunculuğu çok lezzetli

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” ekibindeki herkesle görüşmeye devam ettiklerini söyleyen Şahin Irmak, “O ekipten kiminle karşılıklı oynamayı özlüyorsun?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Bülent Emrah Parlak’la. Çok keyif alıyordum onunla oynamaktan. Özel bir durumu var onun. ‘Devekuşu Kabare’ oyuncusu tadı var onda ve çok lezzetli geliyor bana.

Onunla bir şey yapmak istiyorum.”

Eser’e demediklerini bırakmadılar

Şahin Irmak, bir dönem olay olan “Eser Yenenler’in ev partileri” hakkında şöyle dedi: “Yok be abi yahu öyle ev partisi falan.

Çocuğa demediklerini bırakmadılar. ‘Alt kata pavyon açtı’ falan bile dediler.”

Düğüm Salonu, gerçek bir hikaye

Irmak, yeni filmi “Düğüm Salonu”nun gerçek bir hikayeye dayandığını açıkladı: “Film gerçek bir hikayeyi konu alıyor.

Bir sohbette, bir arkadaşımın arkadaşı anlattı bundan 1.5 sene evvel. Yeni evlenmiş. Belediyenin nikâh salonunda.

Şöyle dedi: ‘Moruk nikâhım kıyıldı. Salondan çıktık, takı törenine geçtik. Kafayı bir çevirdim, eski sevgilim. Gelin olmuş, takı takıyorlar. Göz göze geldik 3 saniye.

3 yıllık baktık birbirimize. Ama hayat işte ne yapacaksın. O evlenmiş, ben evlenmişim.’ Sonra ben ondan yola çıkarak eğlenceli ne yapabilirim diye düşündüm, komedi hikayesi yaptık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.