SAHNESİ VE SEKSİLİĞİYLE KIBRIS'A DAMGA VURDU!

SAHNESİ VE SEKSİLİĞİYLE KIBRIS'A DAMGA VURDU!

Bayramının ikinci gecesi Kıbrıs’ın yeni oteli Elexus Hotel’de sahne alan sanatçı, birbirinden güzel şarkılarını kendisini izlemeye gelenler için seslendirdi ve bayrama yakışır bir performans sergiledi...

 

Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konser, bayram mutluluğu ile eğlenceyi bir araya getirdi.

 

Sevenlerinin ve minik seyircilerinin yoğun ilgisi ile keyfi ikiye katlanan Hadise, şarkılarında hayranlarına da mikrofon uzattı.

 

Şıklığı ile göz dolduran Hadise konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Herkese sevdikleri ile birlikte geçirecekleri sağlıklı ve mutluluk dolu bir bayram dileyen sanatçı, bayram için çok özel hazırlandığını dile getirdi.

Siyah payet işlemeli kostümü ile göz kamaştıran Hadise, aynı özeni bayramlarda çocukluğundan bu yana gösterdiğini belirtti. 6 yıl sonra ilk kez, bayramı ailesi ile bir arada geçiren sanatçı, bu konudaki mutluluğunu da dile getirdi.

 

"O SES’TE İNANILMAZ BİR SEZONA BAŞLAYACAĞIZ"

Hadise yeni sezonda da popüler ses yarışması “O Ses Türkiye”de jüri koltuğunda yerini alacak. Ebru Gündeş’in jüriden ayrılması sebebiyle Sibel Can ile yola devam edecek yarışma ile ilgili Hadise, “Ebru’nun gitmesini beklemiyorduk, çok üzüldük.

Onunla üç yıl boyunca bir aradaydık, harika anılarımız oldu. Ama bu bir proje; değişiklikler olabilir. Sibel Can’ın katılmasıyla harika bir sezona başlayacağız. Ben de merakla bekliyorum.

Ama bu yıl da ben kazanamazsam, Sibel Hanım kazanırsa çok fena olur” diyerek heyecanını esprili bir dille basın mensuplarına aktardı.

HADİSE'NİN KIBRIS KONSERİ'NDEN MÜTHİŞ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Hadise, muhteşem orkestrası ve başarılı dansçıları ile seyirciye görsel bir şölen yaşattı. Sesi, güzelliği ve büyüleyici dansıyla seyirciden tam not alan Hadise, deyim yerindeyse Akdeniz’i salladı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.