şaka değil... İSTANBUL'DA 1 MART'DA TAKSİLER 1 TL!..

şaka değil... İSTANBUL'DA 1 MART'DA TAKSİLER 1 TL!..

İstanbul'da yarın yani 1 Mart Perşembe günü BiTaksi ile ulaşım sadece 1 lira. Kampanya herkes için sürpriz oldu. BiTaksi 1 lira kampanyası bir kere için geçerli olacak. Peki her yere 1 lira mı alınacak işte ayrıntılar;

İSTANBUL'da bugün taksiler 1 lira... Yolcu arayan taksicilerle taksi arayan yolcuları buluşturan akıllı telefon uygulaması BiTaksi, büyük bir kampanya hazırladı.

Bugün banka, kredi kartı ya da BKM Express seçeneğiyle taksi çağıran yolcular, indirim kodu girmeksizin 1 TL ödeyerek seyahat edebilecek. Kampanyada mesafe sınırı 30 lira ile belirlendi. Yani 30 lira tutan yere kadar ücret 1 lira olarak tahsil edilecek. 30 TL'nin üzerinde yolculuk yapan kullanıcılara ise tutar üzerinBKM Express’in de dahil olduğu kampanyada tüm BiTaksi kullanıcıları kampanyadan bir kez yararlanabilecek. İndirim, BiTaksi ödeme ekranında otomatik olarak anında düşülecek. Ocak 2018 itibariyle indirme sayısı 2,6 milyonu geçen uygulamada, 15 milyonun üzerinde yolculuk gerçekleştirildiği de kaydedildi.den 29 TL indirim uygulanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.