Salih Kalyon - Engin Şenkan... YILLAR SONRA AYNI SETTE!

Salih Kalyon - Engin Şenkan... YILLAR SONRA AYNI SETTE!

Karadeniz mizahını eğlenceli hikayesiyle zirveye çıkaran “Sümela’nın Şifresi” yıllardır aynı karede görmediğimiz Salih Kalyon ve Engin Şenkan’ı komedi fırtınası için bir araya getirdi!

On üç yıl boyunca kesintisiz devam eden Bizimkiler dizisi sonrasında ilk defa aynı sette buluşan Salih Kalyon ve Engin Şenkan set aralarında bol bol muhabbet ederek hasret giderdi

GÖRENLER TANIYAMADI!

Usta oyuncu Salih Kalyon 1 saatte 20 yıl yaşlandı... Sümela’nın Şifresi 3’te Necati Sözer karakterine hayat veren 70 yaşındaki oyuncu, yapılan makyaj ve kullanılan protez sakallarla tanınmayacak hale geldi. Kalyon filmde 90’larında, otoriter ve aklı gidip gelen bir dede olarak izleyiciyle buluşuyor.

sumeyle2.gif

Senaryosunu Yılmaz Okumuş’un kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ilk iki filme de imzasını atan Adem Kılıç oturuyor! Yapımcılığını TAFF ve Üçgen Yapımevi’nin üstlendiği filmin 7 Nisan tarihinde  sinemaseverler ile buluşuyor! 

SÜMELA’NIN ŞİFRESİ 3: CÜNYOR TEMEL

 
Vizyon Tarihi: 7 Nisan

Yapımcı: TAFF Pictures & Üçgen Yapımevi

Yönetmen: Adem Kılıç

Senaryo: Yılmaz Okumuş

Oyuncular: Çetin Altay, Salih Kalyon, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Eren Vurdem, Buket Çelik, Engin Şenkan, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Seymen Aydın, 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.