Salih Uçan... SAHADA Kİ HÜNERİNİ, MODA ÇEKİMİNE TAŞIDI !..

Salih Uçan... SAHADA Kİ HÜNERİNİ, MODA ÇEKİMİNE TAŞIDI !..

Futbol hayatına AS Roma’da devam eden genç ve başarılı futbolcu Salih Uçan, hünerlerini bu sefer kamera karşısında gösterdi.

 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden AS Roma’ya transfer olan genç ve başarılı futbolcu Salih Uçan, erkek moda markası KİP’in viral reklam filmi için kamera karşısına geçti. 

Maç seyahatleri sırasında ve günlük hayatında da tarzı ve şıklığı ile dikkat çeken genç futbolcunun tercihi; şık, renkli ve trendy tasarımlarıyla bu marka oldu.

Yoğun maç programları sebebi ile sık sık seyahat eden Salih Uçan, reklam filminde de tıpkı hayatında olduğu gibi havaalanında karşımıza çıkıyor. 

Uçan, filmde rahatlığı ve takım elbise ile bile futbol topuyla yaptığı şık hareketlerle sahadaki başarısını ekrana taşıyor.

Şıklığı ile dikkat çeken genç futbolcu, sık seyahat edenler için tasarlanan Traveller Koleksiyonu’nun kırışmayan, bio parfümlü takım elbisesi, ütü gerektirmeyen gömleği ve ceket, trençkot, pantolon, çanta gibi diğer nitelikli parçaları içindeki rahatlığını seyirciye geçiriyor.

Salih Uçan filmde seyircileri firmanın kampanyasına da davet ediyor. Kampanyada, 17 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında KİP’ten her 250 TL’lik alışveriş çekiliş hakkı kazandırıyor. Çekilişte kazanan 3 çifti ise Roma’da 2 gece 3 günlük tatil fırsatı bekliyor…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.