Sanatçıların patronu Vahit Yıldız dünya evine girdi... YILIN DÜĞÜNÜ!

Sanatçıların patronu Vahit Yıldız dünya evine girdi... YILIN DÜĞÜNÜ!

İstanbul`un lezzet mekanlarının işletmecisi BVS Group`un Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Yıldız, önceki gece, Ataköy`de, üç tarafı denizle çevrili Nossa Costa`da muhteşem bir düğünle Burçin Yıldız ile dünya evine girdi.

Günay Restaurant, Nossa Costa, Peysage, Nanna, Memnuni, By Balıkçı, Balık Noktası, Sait Efendi (Cevahir-Profilo), Yeniköy İskele Restaurant gibi eğlence ve lezzet mekanlarının işletmecisi; Vassiba Ajans ve Yapım'ın kurucularından BVS Group'un yönetim kurulu üyesi Vahit Yıldız önceki gece, Ataköy'de, üç tarafı denizle çevrili Nossa Costa'da muhteşem bir düğünle hayatını Burçin Yıldız ile birleştirdi.

Chevrolet İmpala ile geldiler...

Vahit & Burçin Yıldız çifti, düğünün gerçekleşeği Nossa Costa'ya Vahit Yıldız'ın çocukluğundan beri tutkusu olduğu 1963 modal Chevrolet İmpala model bir otomobil ile geldiler.

Kırmızı renkli ve üstü açık bu gelin arabası, nikâhın konukları tarafından da uzun süre izlenerek, önünde resim çekilen bir plato görevi gördü.

BVS Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ve kızkardeşi Özgül Yıldız'ın tüm konukları kapıda karşıladığı düğüne sanat, sosyete, iş ve medya dünyasının seçkin isimleri katıldı.

Sibel Can, Ferhat Göçer, Seyyal Taner ve Taşkın Sabah Orkestrası'nın sahne aldığı görkemli törende Mehmet Ali Erbil ve Fatih Mühürdar sunuculuk yaptı.

Vahit Yıldız'ın damatlığı Faruk Saraç imzasını taşıyordu. gelin Burçin Yıldız ise modacı Figen Bağzıbağlı'nın diktiği muhteşem bir gelinlik giydi...

Gelin hanımın saç ve makyajı ise şarkıcı ve Sezen Aksu gibi bir çok ünlünün makyözü olan Suzan Kardeş tarafından yapıldı.

Düğünün yapıldığı Nossa Cossa'nın muhteşem süslemeleri AAG Organizasyon Aslı Asiye Görgün tarafından yapıldı.

NİKAHIN ŞAHİTLİĞİNİ 7 SEÇKİN İSİM YAPTI

Düğüne katılan seçkin isimler arasında, Semra Özal, Sevim Emre-Orhan Gencebay, Emine-Tuncay Özilhan çifti, İnci-Yüksel Mermer, Şadan Kalkavan, Sabri Yiğit, Prof. Dr. Bingül Sönmez, Milletveki Prof. Esfendiyer Korkmaz, Ünal Uzun, Mehmet-Zühre Dalmaz, Kenan Barshan, Emekli Tümgeneral Nejat Müldür, Çetin Yıldırım akın ve eşi, Şule Özalp, Özge Argüder, Behzat Şenyıldız, Yakup Süt, Mustafa Kefeli, Hülya-Cem Kalyoncu, Ensar Öğüt, Bengladeş Fahri Konsolosu Kazım Özer, Veysel Kadayıfçıoğlu, Sibel Vatandost, Aslı Aktürk, Bora Pehlivanlar, Şule, Özge, Özalp Ergüder, Fatih Öztürk, Magazinkolik.com Genel Yayon Yönetmeni Nurcan Sabur ve eşi Esin Sabur, Aziz Hortoğlu, Bülent Ersoy, Adnan Şenses, Kubat, Hasan Yıldırım, Linet, Mehmet Ali Erbil, Seyyal Taner, Sami Aksu, Esra Erol Özbir ve eşi Ali Özbir, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Nuray Hafiftaş, Mustafa Sağyaşar, Yaşar Özel, Ceylan, Eda-Metin Özülkü, Ebru Yaşar, Oktay Kaynarca, Metin Şentürk, Recep Aktuğ, Tuğba Özerk, Yeliz, Soner Arıca, Gökhan Sezen, Mustafa Ceceli, Fatih Kıral, Mehmet Aslan, Haluk Şentürk ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de vardı.

Düğüne, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Milletvekili Abdulkadir Aksu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu , İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü ve onlarca kişi telgraf gönderdi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi, Belediye Başkanı , İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, işadamı Erdoğan Demirören, Mustafa Çağlar,İbrahim Tatlıses, Funda Arar, Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti, Emir Sarıgül, Acar Yıldırım, Aşkın Nur Yengi, Nilüfer, Özcan Deniz, Serdar Ortaç,Fatih Ürek, gibi isimler ve Ateş Ünal Erzen ile Şükrü Genç başta olmak üzere birçok belediye başkanının da bulunduğu 350 ye yakın davetliden de kutlama çiçeği geldi.

Bu arada nikahta bulunması ve nikah şahidi olmaları konusunda daha önceden söz veren İçişleri Bakanı Muammer Güler, Devlet Bakanı Egemen Bağış olmak üzere çok sayıda bakanın bugünkü kabine toplantısı için törene katılamadıkları öğrenildi...

Ünlü komedyenler Mehmet Ali Erbil ve Fatih Mühürdar'ın sunuculuğu üstlendiği törende çiftin nikah şahitliğini 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, Orhan Gencebay, işadamları Yüksel Mermer, Tuncay Özilhan, Şadan Kalkavan ve Aziz Hortoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin yaptılar...

SİBEL CAN'DAN GÖZLERE VE KULAKLARA ZİYAFET

Nikah töreninin ardından sahneye Ferhat Göçer çıktı ve gelin ile damat, ünlü sanatçının söylediği "Cennet" şarkısıyla dans ettiler.

Ferhat Göçer'in aşk şarkılarının ardından, Taşkın Sabah'ın bu düğün için özel olarak oluşturduğu görkemli orkestra sahne alırken, sahneye davet edilen Seyyal Taner bir döneme imza atmış, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Türkiye'nin 7 bölgesinin otantik danslarını yansıtan folklor gösterisi konuklar tarafından ayakta alkışlanırken son olarak alkışlar arasında ünlü sanatçı Sibel Can sahneye çıktı.

Evlenen çifte mutluluklar dileyen Sibel Can en güzel şarkılarını Vahit Yıldız ve Burçin Yıldız çifti için söyledi. iki saat süreyle sahnede kalan sanatçı, 1500 konuğa hem güzelliğiyle hem şarkılarıyla kulak ve göz ziyafeti sundu.

Konserin bir bölümünde gelin ve damat ile BVS Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız; ayrıca Mehmet -Zühre Dalmaz ve Seyyal Taner, Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur ile eşi Esin Sabur Sibel Can'ı izleyen ve alkışlarıyla destek veren Bülent Ersoy'a eşlik ettiler...

Konser sonrası kulise inerek Sibel Can ve Bülent Ersoy'a teşekkür eden Vahit Yıldız ve Burçin Yıldız çiftinin balayını Dalaman Hilton Oteli'nde geçirecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.