SANATÇISI BOL, ÇOK ÖZEL DOĞUM GÜNÜ!

SANATÇISI BOL, ÇOK ÖZEL DOĞUM GÜNÜ!

Ümit Besen'in bu hafta sonu sahne aldığı Kalamiş Paysage’de Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz’ın kızı Duygu Dreko’nun çok özel bir doğum günü kutlaması yaşandı.

Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan, Ali Rıza Binboğa, Seyyal Taner, İBB Şehir Tiyatroları oyuncusu Selçuk - Hülya Soğukçay, Dalmaz ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı Duygu Dreko’nun bu çok özel doğum günü gecesinde Ümit Besen şarkılarıyla tüm misafirleri çoşturdu.

Adeta ünlüler geçidinin yaşandığı bu özel gecede Ümit Besen konuk sanatçı arkadaşlarını teker teker sahneye davet etti, ve onlara zaman zaman sesiyle, zaman zaman enstrümanlarıyla eşlik etti.

Eşi Ari ile birlikte doğum günü pastasını kesen Duygu Hanım, ilk lokmayı eşine, ikinci lokmayı ise Zühre Dalmaz’a takdim etti.

Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz kızı Duygu Hanım'a doğum günü hediyesi olarak, Norveç fiyordlarına ailece ve yakın dostlarıyla birlikte katılacakları muhteşem bir Gemi Seyahati hediye etti...

İŞTE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.