ŞANLIURFA’YA UMUT EKTİLER!..

ŞANLIURFA’YA UMUT EKTİLER!..

Müzik Dünyasının başarılı ama sıra dışı ismi Ekrem Arpak ile iş dünyasının geç ve başarılı ismi Mehmet Cerrah Kıran'ın, aykırı Fotoğraf sanatçısı Sedat Kıran'nın dostluğundan Şanlıurfa’da muhteşem bir Bilim-Kültür-Sanat Festivali Projesi doğdu...

Şanlıurfaspor'un 2.Başkanı ünlü İş adamı Kemal Süt, Batmanlı İş adamı Izzet Soysal ile yine bölgenin önde gelen isimlerinden Murat Yazar'ın da destek verdiği projenin ilk basın bilgilendirmesi  önceki gün Şanlıurfa'da yapıldı.

Basının ve halkın yoğun ilgi gösterdiği tanıtımın açılış konuşmasını yapan Ekrem Arpak: bölgeyi, bölge halkını ve tarihi ile yer altı, yer üstü zenginliklerini tanıtacak aynı zamanda gençliği madde bağımlılığından kurtarıp bilime, sanata yönlendirecek projenin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Genç İş Adamı Mehmet Cerrah Kıran ise; bölge Halkı üzerine çöken savaş psikolojisini azaltmak ve bilimsel, sanatsal faaliyetleri geleneksel hale getirecek projenin içinde olmaktan mutlu olduğunu bu proje için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirtti.

Projeye kalbi desteklerde bulunan aykırı Fotoğraf sanatçısı Sedat Kıran ile Kıbrıs'ta yılın ses sanatçısı ödülünü alan Ayşegül Zayim'in proje ile ilgili konuşmaları ve ekibin heyecanı tüm basın mensupları ile halkı heyecana sevkederken, toplantı bölge medyasında da büyük yankı buldu...

ekremarpak_urfa_fest_basintopl.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.