Sarah Butler… HOLLYWOOD’DAN GELDİ; İSTANBUL’DA KEBABA DOYDU!...

Sarah Butler… HOLLYWOOD’DAN GELDİ; İSTANBUL’DA KEBABA DOYDU!...

Hollywood Production şirketinin Türkiye'ye getirdiği Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızı Sarah Butler, İstanbul'da kebaba doydu. Rol alacağı dizi için Türkiye'de olan ve büyük ilgi gören oyuncu, önceki akşam rol arkadaşları ile bir araya geldi.

Fotoğraflar ve video; Photo-Moore

Elinin hamuruyla mutfağa girdi

Metin Akdemir’in evsahipliğinde ve Kalbur Et adlı mekanda düzenlenen gecede gazeteciler ile bir araya gelen Butler, yakışıklı oyuncu Cemal Hünal ve eşi Lale Cangal ile birlikte objektiflere poz verdi. İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten dünyaca ünlü oyuncu, "Burada biraz daha kalırsam, çok kilo alacağım" diyerek espri yaptı.

sarahbutler_cemalhunal_nurcansabur_kalburet_.jpgsarahbutler_kaanerkam_nurcansabur_kalburet_.jpg

Oda Tiyatrosu sahibi Kaan Erkam’ın da katıldığı yemekte bol bol Türk lezzetlerini tadan ve Adana Kebabı'nın nasıl yapıldığını merak eden güzel oyuncu, merak içinde mutfağa girdi. Oyuncu Cemal Hünal ve yiyatrocu Kaan Erkam’ın yemek istediği kebabı elleriyle pişiren Butler, elindeki şiş kebapla objektiflere poz verdi.

Kebap partisinde magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur’u da özel olarak ağırlayan Sarah Butler, Türkiye’de çekeceği dizi film için kendisinden destek istedi…

sarahbutler_kalburet_.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.