Savaşçı... EYLÜL’DE GERİ DÖNÜYOR!

Savaşçı... EYLÜL’DE GERİ DÖNÜYOR!

Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı, geçtiğimiz sezonun en yüksek açılışını yapan ve Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi “Savaşçı”, sezonda yayınlanacak yeni bölümlerin çekimlerine başladı.

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı, geçtiğimiz sezonun en yüksek açılışını yapan ve Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi “Savaşçı”, sezonda yayınlanacak yeni bölümlerin çekimlerine başladı.

Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin destansı hikayesini ekranlara taşıyan dizinin oyuncuları devasa prodüksiyon, aralıksız çalışma ve olağanüstü özen için yaz tatillerini tamamladı ve Eylül ayında yeniden FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar’ın yer aldığı dizi “Savaşçı”nın yeni bölümleri için şimdiden nefesler tutuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.