Savaşçı... KILIÇ TİM'İ ATA'NIN HUZURUNDA!..

Savaşçı... KILIÇ TİM'İ ATA'NIN HUZURUNDA!..

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatıldığı “Savaşçı” dizisinde, Kılıç Timi Anıtkabir’e giderek Mustafa Kemal Atatürk’e selam durdu.

 

21 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümde yer alan Anıtkabir sahneleri çekilirken, oyuncular ve dizinin teknik ekibi duygusal anlar yaşadı.  

Kağan Bozok karakterini canlandıran Berk Oktay, oyuncu olarak subay kıyafetiyle Ata’nın huzuruna çıkmanın inanılmaz bir gurur yaşattığını ve bunu yaşayabildiği için kendisini çok şanslı hissettiğini ifade etti.

Oktay, “Ben bir asker torunuyum. Bu vatanın kıymetini, Mustafa Kemal Atatürk’ün büyüklüğünü herkese anlatmak bizim boynumuzun borcu. Savaşçı dizimizle bunu biraz anlatabiliyorsak ne mutlu bize.” dedi.

Savaşçı dizisinin kadın subayı Gaye Turgut Evin ise Mustafa Kemal Atatürk sayesinde Türk kadınının güçlü, eğitimli ve her zaman başı dik yürüdüğünü söyledi.

Dizide savaşçı Türk kadınlarını temsil ettiğini belirten Evin, “Anıtkabir’de Ata’nın huzurunda bir kadın subay olarak selam durmak büyük bir gurur.” dedi.

Dizinin Kopuz Albay’ı Murat Serezli de, “Sessizlik içerisinde, Mustafa Kemal Atatürk karşısında dikkat çekip selam durduğumuzda, daha sesin yankısı bitmeden gözlerim doldu.” diyerek duygularını dile getirdi.

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Çağrı Şensoy, Alican Albayrak, Ali Tarık Fındık  ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği  “Savaşçı” dizisi her Pazar yeni bölümleriyle saat 20.00’de FOX’ta

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.