Savaşçı... KILIÇ TİMİ'NE BÜYÜK TUZAK!

Savaşçı... KILIÇ TİMİ'NE BÜYÜK TUZAK!

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 17 Eylül Pazar günü 12. bölümüyle FOX’ta.

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın yaptığı, yeni sezona da zirvede başlayan Savaşçı’da gerilim tırmanıyor, nefesler tutuluyor!

Rojda’nın beklenmedik saldırısıyla sarsılan Kılıç Timi, Kopuz Albay’ı korumak için ne gerekirse yapmaya kararlı. Doktor içinse, Kopuz’u yok etmek hayatının amacı haline gelmiş durumda. 

Ölümün kol gezdiği, bıçak sırtı bir oyunda nefes almaya bile vakit yok. Kılıç Timi, aldığı emirle bir kez daha bilinmeze giderken, Yüzbaşı Kağan Doktor’u durdurmak için harekete geçiyor. 

Pusular, tuzaklar, ihanet, kan ve gözyaşı içinde, dağlar bir kez daha efelerin haykırışıyla inliyor:  “Bu vatan bizim..!

Yiğitlerin destanı devam ediyor; onlara katılın.

GAYE TURGUT EVİN KADROYA KATILDI

 

 Başrollerini ‘’Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu, Alican Albayrak ve Doğan Bayraktar’ın’’ paylaştığı, “Savaşçı” dizisine yeni bir isim katıldı. 

gayeturgutevin_savasci.gif

 

Ünlü oyuncu ‘’Gaye Turgut Evin’’ bundan böyle Savaşçı’da ‘’Çiğdem Teğmen’’ rolüne hayat verecek. FOX'un Limon Film imzalı iddialı dizisi Savaşçı yeni bölümleriyle bu sezonda da ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.