Savaşçı... OLAYLAR HIZ KESMİYOR!

Savaşçı... OLAYLAR HIZ KESMİYOR!

Limon Film’in yapımcılığını, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği "Savaşçı" dizisi, 20 Mayıs Pazar günü 45. bölümüyle FOX’ta.

Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır.

Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır.

Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz.

Ayrıca örgüt içindeki önemli bir gelişme ikili arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar.

Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi Çeto ve adamlarını bertaraf etmek için harekete geçerken, Seyfi ve kızı Esra’nın da akıbeti ortaya çıkacaktır...

“SAVAŞÇI” DİZİSİNE SÜRPRİZ KARAKTER!

Oyuncu Lesli Karavil, 20 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 45. bölüm itibarıyla dizide Leyla” adlı karaktere hayat verecek.

savasci_leslikaravil.jpg

Yeni rolüyle ilgili çalışmalarına başlayan Karavil, dizide sonunu düşünmeden yaptığı eylemlerden dolayı kontrol edilmesi zor bir kişilik ve acımasız karakter olarak izleyici karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.