Şebnem Ferah... ÇANAKKALE'DE 19 MAYIS COŞKUSU !..

Şebnem Ferah... ÇANAKKALE'DE 19 MAYIS COŞKUSU !..

Güçlü sahne performansı ile yıllardır zirvede yer alan Şebnem Ferah, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayram'ını Çanakkale Cumhuriyet Meydanında 30 bin kişinin katılımı ile hep beraber kutladı.

2 yıldır çeşitli sebepler nedeniyle yapılamayan 19 Mayıs kutlaması, bu yıl Şebnem Ferah konseri sayesinde büyük bir coşku içinde gerçekleşti. "Çakıl Taşları" şarkısı ile konserine başlayan Şebnem Ferah, son albümü 'Od'da yer alan "Ya Hep Ya Hiç", "Birileri Var" ve "Kalbim Mezar" şarkıları ile devam etti.

2 saat sahnede kalan Şebnem Ferah duygularını; "Nasılsınız, iyi misiniz? Bizler de yıllar sonra tatlı Çanakkale'mizde olmaktan çok mutluyuz, hoşgeldiniz. Buradan hepiniz gözüküyorsunuz. Balkonlarında, evlerinde, bizi izleyen ve dinleyen kardeşlerimiz hepinize merhaba. Biz aramızda konuştuk kalbimiz temizmiş ancak böyle bir günde böyle bir şehirde olabilirdik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor bayramında Çanakkale'de olmaktan çok büyük gurur duyuyoruz. Sizlerle olmaktan daha büyük gurur duyuyoruz. Hepiniz hoşgeldiniz." diyerek ifade etti.

Yine seyircisinin duygularını hakimiyeti altına alarak unutulmaz bir konsere imza atan Şebnem Ferah’a Çanakkale konserinde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen(klavyeler), Metin Türkcan(gitarlar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul) ve Ceren Tügen(vokal) eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.