Şebnem Schaefer..."ANNELİK DUYGUSUNU ARTIK HİSSETMEYE BAŞLADIM"!..

Şebnem Schaefer..."ANNELİK DUYGUSUNU ARTIK HİSSETMEYE BAŞLADIM"!..

Şebnem Schaefer, bir moda dergisinin kapak çekimleri için verdiği çarpıcı pozlarla bir hayli ilgi odağı oldu.

Şimdiye kadar kırkın üzerinde dergiye kapak olan ünlü manken Şebnem Schaefer, uzun süredir gündemden uzak kalmayı tercih etmişti.

Ekranların ve moda dünyasının aranan yüzü olan Schaefer, Moda dergisinin kapak çekimleri için verdiği çarpıcı pozlarla fiziğini çok iyi koruduğunu kanıtladı. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan güzel manken, evliliğe sıcak baktığını ve artık otuzlu yaşlara geldiği için annelik duygusunu da hissetmeye başladığını söyledi. 

Sunuculuğunu yaptığı TV programları, yer aldığı sinemalar, diziler, yarışma programları ve adım attığı siyasetle bir dönem gündemden düşmeyen Şebnem Schaefer, uzun bir aranın ardından Moda dergisine verdiği pozlarla tüm dikkatleri üzerine topladı. Hollandalı ünlü fotoğrafçı Jerry Stolwijk'in objektifine çarpıcı pozlar veren Schaefer, derginin röportaj sorularına da samimi yanıtlar verdi.

Evliliğe her zaman sıcak baktığını söyleyen Schaefer, bugüne kadar kendini çocukların ablası olarak gördüğünü, fakat otuzlu yaşlara geldiği için artık annelik duygusunu da hissetmeye başladığını söyledi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.