Seçkin Piriler... "KAAN'I SEVİYORUM, ŞOKTAYIM"

Seçkin Piriler... "KAAN'I SEVİYORUM, ŞOKTAYIM"

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, yasak aşkıyla dudak dudağa yakalandı. Kaan Tangöze ile 5 yıldır evli olan ve kırk gün önce babasını kaybeden Seçkin Piriler "Kocamı seviyorum, şoktayım." dedi.

Eski manken seçkin piriler yen kreasyonu ile modaseverlerin karşısına çıktı. Piriler’in de tasarımcı olarak yer aldığı Fashion Week’te görücüye çıkması beklenen İMA defilesi ülkemizdeki terör olayları nedeniyle gecikmeli olarak dün gece yapıldı.

Seçkin piriler koleksiyonu hazırlarken 80’lerin rock kültüründen etkilendiğini bu yüzden deri ve zımbalara ağırlık verip feminen çizgilere ağırlık verdiğini belirtti.

Kaan Tangöze ile 5 yıldır evli olan Piriler, "Ben Kaan'ı seviyorum. O da beni seviyor. Şu an şoktayım. Yüz yüze gelip konuşacağız. Herhangi bir karar almadık. Kaan zaten turnede, o nedenle söyleyecek bir şey yok. Önemli olan ailemizin bütünlüğünün korunması ve çocuklardır. 2 çocuğum var. Çocuklarımı düşünmek zorundayım. Bu özel konuyu önce aramızda halledeceğiz." şeklinde konuştu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin İstanbul Beyoğlu Asmalımescit’te şarkıcı Kıvılcım Ural ile el ele yakalanmasına ilişkin ilk kez konuşan eşi Seçkin Piriler, “Kaan turnede olduğu için konuşamadık, bu ailevi bir sorun” dedi.

Kaan Tangöze ile 5 yıldır evli olan Seçkin Piriler, kendi tasarımlarının da sergilendiği defile öncesi yaptığı açıklamada, “Şu an defileme konsantreyim. Tasarımlarım ilk kez insanların beğenisine sunulacak. Bu ailevi bir sorun. Şu anda bununla ilgili konuşmak istemiyorum. Ailevi sorunlara girmiyorum, şu an 2 çocuğum var. Çocuklarımı düşünmek zorundayım. Kaan turnede olduğu için bu konuyu konuşamadık” ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.