Seda Bakan...DISNEY'İN YENİ PRENSESİ ELENA İÇİN STÜDYODA!..

Seda Bakan...DISNEY'İN YENİ PRENSESİ ELENA İÇİN STÜDYODA!..

Disney Channel; herkesi yepyeni bir Prenses ile tanıştırıyor.Çizgi filmde yer alan iki güzel şarkıyı da Türkiye’nin ünlü oyuncularından Seda Bakan seslendirdi.

Güvenilir ve kaliteli içerikleriyle aile eğlencesinin adresi olan Disney Channel; ekranları yepyeni bir Prenses’in maceralarıyla süsleyecek.

5 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan Prenses Elena; maceracı ve güçlü bir genç kızın; soylu bir kraliçe olma yolunda yaşadığı cesaret dolu maceralarını aktaran sihirli ve masalsı bir çizgi film olacak.

Prenses Elena çizgi filmi; çocuklara aile, dostluk, dans ve müzik dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak. Avalor krallığını kötü bir büyücünün elinden kurtaran Prenses Elena; krallığını cesaret, şefkat ve zarafet ile yönetebilmek için elinden gelenin en iyisini yapacak.

Tehlikelerle cesurca yüzleşerek maceracı ruhu ve liderlik özellikleriyle kızlara örnek olacak. Sihirli güçleri sayesinde de duvarların ötesini görecek; atalarının ve hayvanların ruhlarını görüp onlarla iletişime geçebilecek.  

Seda Bakan: “Elena da benim gibi dansa ve müziğe bayılıyor”

Prenses Elena çizgi filminde yer alan en eğlenceli şarkılardan ikisini ise Türkiye’nin başarılı oyuncularından Seda Bakan seslendirdi.

Prenses Elena’nın canlı ve hareketli tavırlarının kendi karakter özellikleriyle benzeştiğini kaydeden Seda Bakan şöyle devam etti:, “Elena gibi benim de müziğe olan ilgim, bu projeye sıcak bakmamı sağlayan önemli nedenlerden birisi.

Elena benim gibi kıpır kıpır, dans etmeye ve müziğe bayılıyor. Ayrıca kraliçe adayı olarak hüküm sürüyor ve Avalor krallığını gelecek tüm tehditlerden cesareti ve lider ruhuyla korumak zorunda.

Kızları sorumluluk almaya ve cesur olmaya teşvik eden; onlara iyi bir rol model olacak bir içeriğin duyurusunda yer alma fikri bu projeye ‘evet’ dememi sağladı.”

Prenses Elena’nın, Türklere özgü “dostluk ve aile değerlerine” oldukça önem veren sıcacık ve renkli bir kültürden geldiğine dikkat çeken ünlü oyuncu; “İzleyicilerin ilk andan kendilerini yakın hissedeceklerine ve kendi aile hayatlarından çok şey bulacaklarına eminim. Birbirinden hareketli müzikler de herkesi eğlendirecek” dedi. 

“Sihirli asam olsa herkesin iyi niyetli olmalarını sağlardım”

Çizgi filmlerin, bambaşka dünyaların kapılarını aralamaları sayesinde, hayal gücünün gelişiminde önemli katkı sağladığını kaydeden Seda Bakan, küçüklüğünden beri çizgi film izlemeyi çok sevdiğini dile getirdi.

Hayatında elinden geldiğince iyi niyetli olmaya çalıştığını belirten Seda Bakan, “Benim de sihirli güçleri olan bir asam olsaydı, dünyadaki tüm insanların daha iyi niyetli olmalarını sağlardım. İyi niyetin, hepimizin ihtiyacı olan barışı, huzuru ve mutluluğu getireceğine inanıyorum” dedi.  

“Prenses Elena; 5 Kasım Cumartesi gününden itibaren her Cumartesi ve Pazar saat 10:00’da uyduda her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel’da çocuklar ve aileleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.