Seda Söz... EMRE AYDIN'IN HİTİ İLE ÇIKIŞ YAPMAYA HAZIRLANIYOR !..

Seda Söz... EMRE AYDIN'IN HİTİ İLE ÇIKIŞ YAPMAYA HAZIRLANIYOR !..

Seda Söz, Emre Aydın'ın Unutulmaz hiti "Unut Gittiğin Bir Yerde" ile çıkış yapmaya hazırlanıyor.

1989 İstanbul doğumlu, aslen Erzurum’lu olan ve 10 yıllık sahne hayatının ardından profesyonel müzik dünyasına adım atan Seda Söz, Emre Aydın hitlerinden biri olan ilk single şarkısı  “Unut Gittiğin Bir Yerde” ‘yi müzik severlerin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği Emre Aydın imzası taşıyan cover şarkının düzenlemesi Onur Koç’a ait. “Unut Gittiğin Bir Yerde” şarkısına Seda Söz’ün kattığı yorumu oldukça beğendiğini söyleyen Emre Aydın, yolunun açık olmasını temenni etti.

Unut Gittiğin Bir Yerde” şarkısına Beykoz kundura fabrikasında çekilen ve çekimleri 12 saat süren klibin yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi.  Yalnızlığı ve terk edenin ardından yaşanan üzüntüyü anlatan klibin stil danışmanlığını ise Yeşeren Başbuğ ile Hüseyin Vural yaptı.

Müzik kariyerinin başlarında olan Seda Söz geçtiğimiz yıl Profilo’nun 2014 yılı anneler için hazırladığı yılbaşı internet reklamının sesi oldu. Seda Söz, şimdiden ilerisi için onu seven kitlesi ile birlikte kendi şarkılarını söylemek için gün sayıyor.

Albüm habercisi niteliği taşıyan bu proje çok yakında Seyhan Müzik etiketi ile tüm digital platformlardaki  yerini almaya hazırlanıyor. 

İŞTE O ŞARKI...

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qFLcZK5_7fc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.