SEKİZİNCİ RENK, YARINLAR İÇİN YOLDA!

SEKİZİNCİ RENK, YARINLAR İÇİN YOLDA!

Sekizinci Renk ekibi 'Yarınlar İçin Yolda' sloganı ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yer alan 8 ilde 1000'i aşkın çocukla kucaklaşacak.

SEKİZİNCİ RENK,SEKİZ ŞEHRİN ÇOCUKLARINI RENKLENDİRECEK!

 

2015 yılında, otizm spektrum bozukluğuna dikkat çekmek için Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde başlatılan Sekizinci Renk Projesi, hem “sekizinci renklerimiz” olan otizmli çocuklarımıza hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım eli uzatmak adına ilk yolculuğuna çıkıyor.

Sekizinci Renk ekibi 'Yarınlar İçin Yolda' sloganı ile Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yer alan  8 ilde 1000'i aşkın çocukla kucaklaşacak.

Şimdiye kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile otizm spektrum bozukluğu konusunda önemli bir farkındalık yaratan Sekizinci Renk Projesi, yine anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

Sekizinci Renk ekibi, çocukların geleceğini renklendirmek ve yarınlarına destek olmak için düzenlenen 'Yarınlar İçin Yolda' projesi ile 8 ilde 1000'i aşkın çocuğa ulaşacak.

Geçtiğimiz pazartesi günü Mersin'den başlayan ve 20 Kasım'a kadar devam edecek olan projede; Adana, Hatay, GaziAntep, Urfa, Mardin, Bitlis ve Erzurum illerindeki ilkokullar ziyaret edilecek ve çocukların ihtiyaçları karşılanacak.

Etkinlik kapsamında, köy okulları ve özel eğitim merkezlerine yapılacak yardımların yanı sıra; çocuklarla Türkiye'nin değerli sanatçılarının en sevdikleri film sahnelerinden oluşan 'Sekizinci Renk Kitabı' boyama etkinlikleri de yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.