Seksenler... MAHALLEYE SPOR ALETİ GELİR!

Seksenler... MAHALLEYE SPOR ALETİ GELİR!

Senaryosunu Murat Aras ve Birol Güven’in kaleme aldığı ve Mint Yapım tarafından hazırlanan Seksenler, 219. bölümü ile 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında olacak.

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun ve İlker Ayrık, Yasemin Çonka ve Ayşe Tolga’nın yer aldığı TRT 1’in efsane dizisi Seksenler 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. Dizinin cumartesi akşamı yayınlanacak olan 219’uncu bölümünde, bulaşık makinesi heyecanı yaşanıyor!

Seksenler 219’uncu Bölümünde Neler Olacak?

Seyfi kupon biriktirip Nurten’e bulaşık makinesi alınca, Çınaraltı Mahallesinde bu yenilik günlerce konuşulur. Başta Rukiye olmak üzere, tüm kadınlar bulaşık makinesi olduğu için Nurten’i çok kıskanır.

Günümüzde çok yaygın olan bulaşık makinesi, Seksenler’de yeni yeni evlere girmeye başlamış ev hanımları için muhteşem bir konfor olmuştur.

Rukiye’nin üzüldüğünü gören Çağatay ve Fehmi, birbirlerinden habersiz Rukiye’ye bulaşık makinesi alıp sürpriz yapmak isteyince ortalık karışır. Rukiye’nin bir anda, iki tane birden bulaşık makinesi olur!

Dedesi Aslı’ya yurt dışından oyuncak bebek getirmiştir. Ancak Aslı bu bebekle hiç oynamamaktadır. Bunu gören Rukiye torunu Aslı’ya bez bebek yapar. Aslı, Rukiye’nin yaptığı bebekle gece gündüz oynayınca Necla Hanım çok kıskanır.

Rukiye’nin bez bebeği çok sevilince Ahmet’in aklına müthiş bir fikir gelir. Öte yandan Sinan uykusunda bir kadının ismini sayıklayınca, karısı aldatıldığını düşünür ve mahallede işler arap saçına döner.

Belediye Başkanı Mustafa’nın Çınarlatı Mahallesi’ne spor aleti getirmesi, mahalle halkının oldukça ilgisini çeker

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.