Selçuk Ural... DOĞUM GÜNÜNDE SANATÇI DAYANIŞMASI!

Selçuk Ural... DOĞUM GÜNÜNDE SANATÇI DAYANIŞMASI!

Pop müziğinin yaşayan efsanelerinden Selçuk Ural, sanat hayatında 50 yılı geride bırakmaya hazırlanırken, yeni yaşını Dalmaz Center'da görkemli bir doğumgünü partisi ile kutladı.

Sanatçı dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'ın sahibi, işadamı ve İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ve eşi müzik öğretmeni Zühre Dalmaz'ın evsahipliğinde gerçekleşen kutlamada, Selçuk Ural'ın yakın arkadaşları Orhan Gencebay - Sevim Emre çifti, Seyyal Taner, Nil Burak, Ali Rıza Binboğa ve eşi,Ahmet Selçuk İlkan, Sami Aksu, Ömür Gedik, Yaşar Özel, Yavuz Sabaz, Salim Dündar, Coşkun Demir, Seda, Hazal, Pelin Kömükçü ve eşi Venüs Pastanelerinin sahibi Bekir Baş'in yanı sıra seçkin bir daveli topluluğu katıldı.

Gecede Zafer Çotal ve orkestrası gece boyunca tüm sanatçılara eşlik etti. Doğum günü kutlamasında Selçuk Ural tüm ısrarlara rağmen yaşını söylemedi.

İŞTE SELÇUK URAL'IN EŞSİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDEN GÖRÜNTÜLER;

Sanatçı arkadaşları bu anlamlı kutlama akşamında Selçuk Ural'a şarkılarıyla da eşlik ederek şahane bir koro oluşturdular.

Hatay Medeniyetler Sofrası tarafından bu geceye özel hazırlanan tuzda pişen kuzu tandır ve künefeden hazırlanmış doğum günü pastası misafirlerden tam not aldı.

RENKLİ PARTİDEN SANATÇI PERFORMANSLARI VİDEOSU 

 

İŞTE DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDEN RENKLİ FOTOĞRAFLAR;

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.