Selçuk Ural... SEZONU AÇTI!

Selçuk Ural... SEZONU AÇTI!

Duayen müzik insanı Selçuk Ural, sanat hayatında 50 yılı geride bırakmaya hazırlanırken, Levent Tenis Kulübü'nde Nostalji Gecesi konsepti ile sezonu açtı.

Kış sezonunda  Levent Tenis Kulübün'de her Çarşamba 'Nostalji Geceleri' konsepti ile sahne alacak olan Selçuk Ural, kendisini dinlemeye gelen konuklara doyumsuz bir gece yaşattı.

Geçmişte hit olmuş şarkılarının yanı sıra günümüz şarkılarıyla da oluşturduğu zengin repertuarı ile Kulüp müdavimleri ve konuklara müzik ziyafeti çeken Selçuk Ural'ı bu gala gecesinde sanatçı arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Sanatçı dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'ın sahibi, işadamı ve İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ve eşi müzik öğretmeni Zühre Dalmaz, Sami Aksu, Ali Rıza Binboğa ve eşi, işadamı Kenan Barshan, işadamı Hayyam Garipoğlu ve ailesi, işadamı Aleaddin Kuday, Selçuk Ural'ı bu gala gecesinde yalnız bırakmayan dostlar arasında idi.

Zühre Dalmaz, Sami Aksu ve Ali Pıza Binboğa'yı tek tek sahneye davet eden Selçuk Ural, gecenin finalinde tüm sanatçı arkadaşları ile neşeli bir koro oluşturdu.

 

GECEDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.