Selena Gomez... BU SEZON AYAKLARI İLE ÖN PLANDA OLACAK!..

Selena Gomez... BU SEZON AYAKLARI İLE ÖN PLANDA OLACAK!..

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, global bir spor markasının kadın koleksiyonunun yüzü oldu.

Global Spor Markası PUMA, dünyaca ünlü şarkıcı, oyuncu ve yapımcı Selena Gomez ile uzun soluklu bir işbirliği yaptığını duyurdu. Selena, ürün tasarımı ve kampanyaları için markayla beraber çalışacak. 

“Markanın ailesinin bir parçası olmak benim için çok heyecan verici,” diyor Selena Gomez. “Spor giyim ve modayı bir araya getirmek konusunda marka gerçek bir lider.

Moda ve kültür üzerinde inanılmaz bir etkisi var. Bunun bir parçası olmak beni çok heyecanlandırıyor.

Birlikte çok özel şeyler yapacağımızı umuyorum. Şimdiden birçok sürpriz proje üzerinde çalışmaya başladık bile.” 

Selena ve markanın ortaklığı, pek çok farklı nedenden dolayı ideal bir eşleşme: Selena’nın firma marka değerlerini çok iyi temsil etmesi, genç kadınlar üzerindeki güçlü etkisi, dürüstlüğü ve başarma hırsı onu mükemmel bir partner haline getiriyor.

Selena yalnızca markanın kampanya fotoğraflarında yer almayacak, aynı zamanda markanın takipçileriyle aktif olarak konuşan bir sözcü görevi görecek.

Ayrıca önem verdiği sosyal projelerde de marka ile ortak olarak çalışacak.Selena son derece içten, yaratıcı, yetenekli ve inanılmaz gerçek biri.

Günümüz kadın tüketicilerinin bir rol modelde aradığı herşey onda var,” diyor PUMA Global Marka ve Pazarlama Direktörü Adam Petrick. “Ne kadar güçlü olduğunu geçtiğimiz birkaç gün içinde tüm dünyaya gösterdi.

Lupus hastalığına dair dürüst ve açık duruşu ile hepimize müthiş bir özgüven, irade ve kararlılık dersi verdi. Hayatın getirdiği zorluklardan korkmayan, sonuna kadar savaşan ve direnen biri. Bu da onu PUMA için mükemmel bir ortak yapıyor.

Selena sadece markayı temsil etmeyecek, kadın kategorimizi yeniden tanımlayıp geliştirmemize yardımcı olacak.”

 PUMA’nın kadın kategorisi geçtiğimiz yıllar içinde büyük gelişmelere sahne oldu ve markanın bu alandaki hızlı büyümesinin devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.