Selma Ergeç... BU DEFA KORKUTMAYA HAZIRLANIYOR !..

Selma Ergeç... BU DEFA KORKUTMAYA HAZIRLANIYOR !..

Başrollerini Selma Ergeç ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı 'Ghosts of Garip’te ‘Cehennem Melekleri 3’ün güzel yıldızı Natalie Burn’ün yanı sıra Gianni Capaldi, Guillermo Ivan’da bulunuyor.

İstanbul, çok uluslu bir filme ev sahipliği yapıyor. Amerikan, İskoç, Meksikalı ve Türk oyuncuların başrollerini paylaştığı, 2016’nın en iddialı korku projelerinden ‘Ghosts of Garip’, Garipçe Köyü başta olmak üzere, İstanbul’un tarihi semtlerinde çekiliyor!

Başrollerini Selma Ergeç ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı filmin kadrosunda ‘Cehennem Melekleri 3’ün güzel yıldızı Natalie Burn’ün yanı sıra Gianni Capaldi, Guillermo Ivan’da bulunuyor.

Amerika, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya’nın da içinde olduğu 25’in üzerinde ülkede gösterime girecek olan filmin yapımcılığını Türk bir yapım şirketi üstleniyor. Yönetmenliğini Patricio Valladares’in yaptığı film yapımcısı FBR Prodüksyon!

SELMA ERGEÇ BU DEFA KORKUTACAK

Başarılı oyuncu Selma Ergeç, ‘Ghosts of Garip’te ilk kez bir korku filmi için kamera karşısına geçti. Son dönemlerde yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Ergeç, filmde Nina adında bir karakteri canlandırıyor.

‘Ghosts of Garip’ mart ayında vizyonda olacak!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.