Semih Sarıalioğlu... 'HERKES SATARKEN ALAN, HERKES ALIRKEN SATAN OL!'

Semih Sarıalioğlu... 'HERKES SATARKEN ALAN, HERKES ALIRKEN SATAN OL!'

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Semih Sarıalioğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen bir ödül töreninde "Yılın En İyi Gayrimenkul Firması" ödülüne layık görüldü.

Sanat, medya, spor ve iş dünyası kategorilerinde birçok ödülün sahiplerini bulduğu geceden Semih Sarıalioğlu'da ödülle ayrıldı.

Semih Sarıalioğlu, “Herkes Satarken Alan, Herkes Alırken Satan Ol” sloganı ile gayrimenkul dünyasının yeni devi olarak parlamaya devam ediyor.

Ödülünü alan Semih Sarıalioğlu'nu yakın dostları Ahmet Selçuk İlkan, Raşit Bağzıbaglı ve Tamer Karadağlı tebrik ederek bu özel anı ölümsüzleştirmek adına hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

Her geçen gün gayrimenkul sektöründe yeni başarılara imza atan, geliştirdiği projelerle elit müşterilerine sınırsız hizmet veren Semih Sarıalioğlu ödülünü alırken duygularını şu şekilde dile getirdi.

"Kendi markalarımızı dünya pazarında liderliğe koşturuyoruz. Bizimle bu yolda görev alan ekip arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Sonrasında kıymetli yatırımcılarım ve müşterilerime bizimle oldukları için çok teşekkür ediyorum. Hep beraber geleceğe emin adımlarla ilerlemek için ne diyorduk? 'Herkes satarken alan herkes alırken satan ol"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.