Semra Kaygun...ŞİİRLERİNİ 23 NİSAN'DA MİNİK HAYRANLARI İÇİN OKUDU!..

Semra Kaygun...ŞİİRLERİNİ 23 NİSAN'DA MİNİK HAYRANLARI İÇİN OKUDU!..

Şair Semra Kaygun, ‘Bu Mevsim’ isimli albümünden sonra ‘Solmayan Anılar’ albümünü çıkardı. Acıbadem Gönüllülerin Evi 23 Nisan etkinliğinde sahne alan Semra Kaygun sahnede minik hayranlarının kalbinde adeta taht kurdu.

Küçük hayranlarının mutluluk kaynağı olan Semra Kaygun, en güzel şiirlerini 23 Nisan etkinliğinde küçük hayranları için söyledi.

Coşku dolu geçen günde Semra Kaygun, duygu dolu anlar yaşadı ve zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadı.

İçinde 5 şiir olan albümde Kaygun; Ege, Cüneyt Tek ve Hakan Kahraman ile düet yaptı. Şiire ses veren çok az kadın şair olduğunu belirten Kaygun, sanat çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Semra Kaygun, daha önce ‘Bu Mevsim’ isimli şiir albümü ile şiir severlerin karşısına çıkmıştı. Şair bu kez, Gönlüm, Senden Uzakta, Gidiyorum, Bir Daha Sevmem ve Aşk İşçisi isimli 5 şiir seslendirdi. Ege, Cüneyt Tek, Hakan Kahraman gibi müzisyenlerle düet yapan şairin bütün eserleri kendisine ait. Aranjörlüğünü Erman Tazegül’ün yaptığı kasetin kapak tasarımı Ozan Özdemir’e ait. Olimpiyat Müzik’ten çıkan albüm raflardaki yerini aldı. Gidiyorum isimli şiire de klip çekildi.

Albüme ve şiire dair konuşan Semra Kaygun, şiir seslendiren kadın şairin azlığına dikkat çekti. Şiir ve albüm çalışmalarına devam edeceğini söyleyen şair, “İnandığım ve başardığım yolda hep kalacağım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.