"Seni Seven Ölsün"...KUZEYDEN GELEN KAHKAHA TUFANI!..

"Seni Seven Ölsün"...KUZEYDEN GELEN KAHKAHA TUFANI!..

Tılsımlı bir Karadeniz kasabasının eğlenceli hikayesini beyazperdeye taşıyan "Seni Seven Ölsün" filminin afişi ve fragmanı önceki gün yayınlandı.

Kadrosunda Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal, Durul Bazan ve Ruhi Sarı gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Seni Seven Ölsün, birbirine aşık olarak evlenen çiftlerin trajikomik bir şekilde öldüğü Kısmetli beldesinde yaşananları anlatıyor. 

FİLM KADAR EĞLENCELİ KLİP! 

Film için bir de klip hazırlandı. Filmin içindeki sürpriz şarkılardan biri olan ‘Derule’, Seksendört grubunun solisti Tuna Velibaşoğlu tarafından yeniden düzenlendi ve yorumlandı.  

Şarkının klibinde ise filmin oyuncularıyla birlikte Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden Apolas Lermi, Yüksel Baltacı ve Zeynep Baltacı da yer aldı. Sık sık gülme krizleriyle bölünen çekimlerde ekibi sosyal medya fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu da yalnız bırakmadı.  

İmza attığı başarılı dizi projeleriyle milyonlara ulaşan NTC Medya yapımcılığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda ise Cem Tabak oturuyor. Karadeniz insanının zeki ve sıcak yüzünü sinema salonlarına taşıyacak olan Seni Seven Ölsün 21 Ekim’de vizyonda olacak.

İŞTE FİLNİN FRAGMAN VİDEOSU...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.