"Seni Seven Ölsün"...TRABZON'DA NEŞELİ GALA!..

"Seni Seven Ölsün"...TRABZON'DA NEŞELİ GALA!..

Trabzon, geçtiğimiz gün Trabzon yöresinde çekilen Seni Seven Ölsün filminin galasına ev sahipliği yaptı.

Filmin başrollerini paylaşan Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal, Burcu Altın, Hakan Salınmış ve Durul Bazan gibi isimler, gala öncesi ziyaretçiler ile buluşarak sohbete katıldılar.  

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 17 Ekim Pazartesi günü saat 18:30’da Seni Seven Ölsün filminin galasına ev sahipliği yaptı. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği film Trabzon’un muazzam köylerinde çekilmesiyle öne çıkıyor. Trabzon’un kültürel mirasını gözler önüne seren yapımları her daim destekleyen Forum Trabzon, film oyuncularıyla Trabzon halkını bir araya getirdi.  

Filmin başrollerini paylaşan Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal, Burcu Altın, Hakan Salınmış ve Durul Bazan ve tüm oyuncu kadrosu gala öncesi Forum Trabzon’da ziyaretçiler ile buluşarak sohbete katıldılar. Misafirlerin yoğun ilgisi ile karşılanan oyuncular, hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.  

Yönetmenliğini Cem Tabak’ın üstlendiği Seni Seven Ölsün filmi; bir tılsımın etkisinde olan Karadeniz köyünde geçiyor. Tılsımın etkisiyle yüzyıllardır kavuşamayan aşıkların hüzünlü öyküsüne dur demeye karar veren bir çift, birbirine düşman ailelerin çocukları olsalar da el ele veriyorlar ve bunun sonucunda başlarına gelen eğlenceli, komik, romantik ve macera dolu olaylar filme konu alınıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.