SERDAR ORTAÇ GÜNAY’DA ŞAŞIRTTI!

SERDAR ORTAÇ GÜNAY’DA ŞAŞIRTTI!

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç sahne aldı.

Programına ‘’İsmi Lazım Değil’’ isimli şarkısıyla başlayan Ortaç,  ‘’Bu gece bütün Serdar Ortaç şarkılarını sizin için söyleyeceğim..Evlendikten sonra dünyada ki en güzel şeyin evlilik olduğunu anladım, çocuk için biraz geç kaldım galiba ama onu da en kısa zamanda kucağıma alacağımı tahmin ediyorum..

Artık acı dolu şarkılar yazmayacağım! Bu gecede sadece iki tane acı çektirici şarkı söyleyeceğim, bütün gece sadece dans edip eğleneceğiz! Günay’a hoş geldiniz..’’. diyerek programına başladı.

Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını Günay Restaurant’ta kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Ortaç, program süresince sık sık kendisini dinlemeye gelen misafirler ile sohbet etti.

Serdar Ortaç Günay sahnesinde kendi bestelerinin yanı sıra ayrıca; ‘’Melekem’’, ‘’Mısırı kuruttun mi?’’, ‘’Ankara’nın Bağları’’  gibi sevilen türkü ve şarkıları da söyledi.

Oldukça enerjik olduğu gözlenen ünlü sanatçı ‘’Artık hastalık falan yok, onu da yendim Allah’a şükür!’’ diyerek,  bir başka çok sevilen şarkısı ‘Binlerce Dansöz Var’ı seslendirdi.

Günay Restaurant’ı hınca hınç dolduran konuklar çoğu şarkıda sanatçıya eşlik ederken Serdar Ortaç kah dans grubuyla halay çekti, kah vokalistleriyle göbek attı, kah davul çaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.