Seren Serengil... 3 GÜNLÜK HAPİS CEZASI İÇİN TESLİM OLDU!

Seren Serengil... 3 GÜNLÜK HAPİS CEZASI İÇİN TESLİM OLDU!

Gülben Ergen’in talebiyle hakkında 3 günlük zorlama hapsi kararı çıkarılan Seren Serengil, gerekçeli kararın yazılmasının ardından sabah saatlerinde avukatıyla birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek İnfaz Savcılığı’na teslim oldu.

 

Serengil, İlamat ve İnfaz İşlemleri Bürosu Savcısı Kemal Civir’in yaptığı işlemlerinin ardından 3 günlük hapis cezasının infazı için polis eşliğinde cezaevine gönderildi.

Bakırköy Kadın ve Tutuk Evi’ne gönderilen Seren Serengil’in 3 günlük zorlama hapsinin ardından Pazartesi günü çıkacak.

Adliye çıkışı basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtlamaktan kaçınan Seren Serengil, “Herkese teşekkür ediyorum.

Gerekli açıklama programımda yapılacak. Herkes oradan takip eder” dedi.

TEDBİR KARARINA MUHALEFET ETMİŞTİ
Seren Serengil, “Duymayan Kalmasın” adlı programda aleyhinde tedbir kararı olmasına rağmen Gülben Ergen hakkında aleyhte konuşmalarını sürdürmüş ve 10. Aile Mahkemesi’nin tedbir kararına muhalefet ettiği iddia edilmişti.

İstanbul 10. Aile Mahkemesi ilk başta Seren Serengil’in talebini kabul etmiş ve zorlama hapsi uygulamasına yer olmadığına karar vermişti.

Ancak mahkemenin bu kararına bir üst mahkeme olan İstanbul 11. Aile Mahkemesi’ne Gülben Ergen tarafından itirazda bulunulmuştu.

Mahkeme, tedbir kararına muhalefet ettiği iddia edilen Seren Serengil’in bilirkişi raporu doğrultusunda Serengil’in 3 gün zorlama hapsi uygulamasına karar vermişti.

SEREN SERENGİL NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?


YAKALAMA KARARINI BEKLEMEDEN TESLİM OLDU

Gülben Ergen’in şikayeti üzerine İstanbul 10. Aile Mahkemesi tarafından Seren Serengil’in şikayetçi hakkında 6 ay süreyle 30 metreden fazla yaklaşması, aleyhine konuşması, hakaret etmesini tedbiren yasaklanmıştı.

Bu karardan bir süre sonra bir kez daha şikayetçi olan Gülben Ergen, Serengil’in tedbir kararına rağmen karşılaştığı bir ortamda kendisine omuz attığını öne sürdü.

Ergen’in bu şikayeti savcılık tarafından, gereği yapılmak üzere İstanbul 11. Aile Mahkemesi’ne gönderildi. 11. Aile Mahkemesi, Serengil’in 10. Aile Mahkemesi tarafından hakkında verilen tedbir kararına uymadığını gerekçe göstererek, Serengil hakkında 3 günlük zorlama hapis cezası verdi.ÿ

Serengil’in dosyası, verilen 3 günlük hapis cezasının infazı için dün akşam İstanbul Adalet Sarayı İnfaz ve İlamat Bürosu’na gönderildi.

İnfaz savcılığı, dün akşam saatlerinde Serengil hakkında yakalama kararı çıkardı.

Yaşar İpek yalnız bırakmadı!

Seren Serengil'in adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Yaşar İpek'in de adliyeye gelmesi dikkat çekti.

Bu zor günlerinde Serengil'i yalnız bırakmayan İpek, objektiflere böyle yansıdı.

Kaynak:hurriyet.com.tr / Özge EĞRİKAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.