Seren Serengil... TAHLİYE OLDU, SOLUĞU NEREDE ALDI?

Seren Serengil... TAHLİYE OLDU, SOLUĞU NEREDE ALDI?

Gülben Ergen’in talebi üzerine mahkeme tarafından 3 günlük zorlama hapsine çarptırılan Seren Serengil bu sabah cezaevinden çıktı. Seren Serengil cezaevinden çıkar çıkmaz sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında yaşadıklarını anlatıyor.

 

Seren Serengil’e sunduğu televizyon programında Gülben Ergen’in aleyhinde yaptığı yayınlar nedeniyle İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nce verilen ihtiyati tedbir kararına uymayınca hakkında verilen 3 gün zorlama hapis kesinleşmişti.

2 Şubat Cuma günü İstanbul Adalet Sarayı’nda infaz işlemleri yapılan Serengil, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 3 gün geçirdi.

Tek kişilik odada kalan Serengil’i, pazartesi sabah erken saatlerde cezaevine gelen avukatı Ersoy Akdemir ve yıllar önce büyük aşk yaşadığı Emrah'ın amcasının oğlu olan yeni sevgilisi Yaşar İpek çıkardı.

Basına açıklama yapmamak için özel çaba gösterilirken, Serengil aracına binerek hızla uzaklaştı.

‘ŞOV YAPIYOR İDDİALARI CANINI SIKTI’

Avukatı Ersoy Akdemir, Hürriyet’e yaptığı açıklamada hafta sonu görüş olmadığı için cuma günü Seren Serengil’in cezaevinde avukatlarıyla görüştüğünü belirterek, şunları söyledi:
 

“Seren Hanım'ın içeride en çok canını sıkan ‘Şov mu yapıyor?’ şeklindeki haberlerdi. Hapsin şovu olmaz. O dönemdeki hukukçusu ne dediyse o şekilde yönlendi.

1.5-2 aydan önce içeri giremez yönündeki yanlış bilgi nedeniyle bu haberler yapıldı. Bu bilginin de ne kadar yanlış olduğu ortaya çıktı.

Dolayısıyla bu bilgiye dayanarak yapılan bu haberlerin de asılsız olduğu zaten Seren Hanım 4 gün içerisinde hapse girince anlaşıldı.” 

CEZAEVİNDEN ÇIKAR ÇIKMAZ...

Seren Serengil üç günlük hapis cezasının ardından bugün tahliye oldu. Cezaevinden çıkar çıkmaz ünlü isim sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:


"Allah'ım bir sağlık bilirdim bir de özgürlüğü öğrendim... Bu ikisinden kimseyi yoksun bırakma. Sizi de çok özledim. Programa yetişmeye çalışıyorum inşallah yetişirim."

 Cezaevinden çıkan Seren Serengil, cezaevinde yaşadıklarını yorumcusu olduğu Duymayan Kalmasın programında anlattı.

Seren Serengil: “Zorlu bir süreçti, İnsanın özgürlüğü o kadar önemli ki o üç gün bana üç yıl gibi geldi.” dedi.

Serengil, Yaşar İpek’in kendisini yalnız bırakmamasıyla ilgili de, “Beni Yaşargötürdü. Yaşar iyi ki yanımdaydı, bir insanın yanında varlığını göstermesi çok önemli. Yaptıklarını hiç unutmayacağım. Adam gibi bir adammış. Kötü günümde yanımda olduğu için de sonumuz ne olursa olsun bunu unutmayacağım.

Serengil, “Güvenlik nedeniyle tek kişilik hücrede kaldım! Günde iki kez, 15 dakikalık sürelerle hücreden çıkma hakkım vardı.” dedi.

BENİ KİMSE SUSTURAMAZ!

“Ben iftira atmadım, yalan söylemedim. Beni artık kimse susturamaz. Benim konuştuklarım iddia değildi. Bu konuları herkes işledi ama neden ben içeri gönderildim?” 

Programa hızlı bir giriş yapan Serengil, bir anda kalkıp stüdyoyu terk etti. 

Cengiz Semercioğlu ve konuk gelen Nilgün Belgün, Seren Serengil’in yaptığı bu tavra anlam veremedi. Seren Serengil kısa bir süre sonra programa tekrar katılıp yorum yapmaya başladı.

Kaynak:hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.