Serenay Sarıkaya...SEVENLERİNE SÜRPRİZ YAPTI!..

Serenay Sarıkaya...SEVENLERİNE SÜRPRİZ YAPTI!..

Serenay Sarıkaya, son filmi "İkimizin Yerine" nin vizyonuna günler kala sevenlerine sürpriz yaptı

Yapımını TAFF’ın yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un yaptığı; başrollerini Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven, Özgür Emre Yıldırım, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu’nın paylaştığı “İkimizin Yerine” 21 Ekim’de vizyona giriyor.

Filmde Çiçek karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, vizyona günler kala sevenlerine sürpriz yaptı.

Sosyal medyada filmin resmi hesaplarını takip eden yirmi kişi, merakla beklenen İkimizin Yerine’nin ilk on dakikasını Hillside Etiler'deki Cinecity sinemalarında izleme şansını elde etti. Türkiye’nin pek çok farklı şehrinden İkimizin Yerine’nin ilk dakikalarını izlemek için gelen seyirciler, filmin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın sürpriziyle büyük bir sevinç yaşadı. İkimizin Yerine, vizyonuna günler kala sevenlerine sürpriz yapan Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı ilk sinema filmi adına duyduğu heyecanı ve mutluluğu da sevenleriyle paylaştı.

Bizim size verdiğimiz değeri siz de bize gösterdiniz!

İzleyicilerle teker teker ilgilenerek sorularını yanıtlayan, fotoğraf ve videolar çektiren Serenay Sarıkaya bir kez daha hayranlarının takdirini kazandı. Hayranları "Bizim size verdiğimiz değeri siz de bize gösterdiniz" diyerek yaşadıkları keyifli anlar için teşekkür ettiler.

Bir taşra kasabasında, ailesinin dayattığı hayata sıkışıp kalmış genç Çiçek, kasabaya yeni gelen gizemli edebiyat öğretmeni Doğan’a aşık olur. Doğan bu yasak aşka ne kadar dirense de, Çiçek’ten uzak duramaz.

Gencecik bir kalbe ne kadar büyük bir aşk sığar? Peki o aşk yaralı bir adamın kalbini iyileştirebilir mi? Doğan ve Çiçek cevapları birbirlerinde ararlar. Oysa bu aşk sadece onların değil, bir ailenin de kaderini sonsuza kadar değiştirecektir.

Bizi bir arada tutan aile bağlarının, dostlukların, sırların ve yalanların içinde, imkansız ama kaçınılmaz bir aşkın hikayesi anlatan İkimizin Yerine, seyirciyi her şeye rağmen aşka inancını korumaya ve umuda davet ediyor.

Yılın en iddali aşk filmi “İkimizin Yerine” 21 Ekim’de Sinemalarda!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.