Sergen Yalçın... "SEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ" KAMPANYASI’NIN YÜZÜ OLDU!..

Sergen Yalçın... "SEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ" KAMPANYASI’NIN YÜZÜ OLDU!..

Türk futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın, toplumun sürdürülebilir sağlığına katkıda bulunmak hedefiyle hayata geçirilen “Sen Bitti Demeden Bitmez” kampanyasının yüzü oldu.

Türkiye’deki 110 yılı aşan deneyimi ve İtalya’nın en büyük, Avrupa’nın en önemli ilaç şirketlerinden Menarini Group’un global bilgi birikimi ile toplum sağlığına katkı sağlayan projeler hayata geçiren İbrahim Etem - Menarini, erken boşalma konusuna dikkat çekmek için Türkiye genelinde bir “Cinsel Farkındalık Kampanyası” başlattı.

Kampanyada, erken boşalma tedavisinden sonra yaşanan pozitif dönüşüm, futbol maçındaki uzatma dakikalarında atılan golün verdiği zevk üzerinden anlatılıyor. Kampanyanın reklam yüzü ise Türk futbolunun efsane yeteneklerinden biri olan ve uzatma dakikalarında attığı golleriyle bilinen Sergen Yalçın oldu.

Sergen sayesinde kampanya daha çok kişiye ulaşacak

Sergen Yalçın’ın projeye dahil olmasıyla Türkiye çapında daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Pazarlama Müdürü Ecz. Rana Şengil: “Sergen Yalçın ile yaptığımız yaratıcı kampanya ile mesajlarımızı günlük hayatta rahatça kullanılabilecek bir dil ile veriyor ve bu konuyu açıkça ifade edemeyen, konuşamayan erkeklere ulaşmayı hedefliyoruz. Film ile yönlendirdiğimiz “SenBittiDemedenBitmez.com” web sitemiz aracılığıyla da erkek hedef kitlemizin hem bu durumun bir tedavisi olduğunu duymasını hem de tedaviye yönelik motivasyonlarını artırmak istiyoruz. Erken boşalma çiftlerin sorunu ve kadınlara yönelik projeleri de hayata geçireceğiz.” dedi.

Sergen Yalçın: “Toplum sağlığı için çok faydalı bir kampanya”

Türk futbolunun efsane yeteneklerinden biri olan ve uzatma dakikalarında attığı golleriyle bilinen Sergen Yalçın ise kampanyaya destek vermekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sen Bitti Demeden Bitmez, toplum sağlığı açısından çok faydalı bir kampanya. Fikir çok yaratıcıydı, konuyu uzatma golleri üzerinden anlatmak ince bir zeka ürünüydü. Ben de bu tip yaratıcı işleri seviyorum. Uzatma golleri de benim için ayrıca özel bir konu. Ben tüm erkeklerin çok ilgisini çekecek bir kampanya olduğuna inanıyorum. Umarım bu sayede daha fazla kişide doktora gitme ve doğru tedavi yöntemlerinden yararlanma konusunda bir bilinç oluşur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.