Sergio Gürlek... "SARHOŞ" BU ALBÜMDE YENİDEN HAYAT BULUYOR !..

Sergio Gürlek... "SARHOŞ" BU ALBÜMDE YENİDEN HAYAT BULUYOR !..

Sergio, Arif Sağ'ın " Sarhoş " bestesini de seslendirdiği müzik Prodüktörlüğü'nü Mustafa Arapoğlu'nun üstlendiği yeni Single’nı Özdemir plak etiketiyle müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sessizlik çoğu zaman belirsizliğin çağrışımıdır. Her gece, şafağı söküp dünyayı aydınlatacak güneşe gebe olduğu gibi, kendini sanata adamış bir sanatçının sessizliğide mutlaka bir başarıya gebedir. Tut ki Sergio Gürlek'in olduğu gibi. Sanat ve Sosyal aktivitenin her izinde ismine ve icraatına rastlamamak mümkün mü ? Bu çok yönlü sanatçı Sahnelerin efsanesi, sihirli kutu ,renkli camın müdavimlerinin heycanla beklediği  bir çok dizi de karşımıza değişik karekterleri özümsüyerek oynayan bir oyuncu, zaten Sergio’nun sanat ve sahne çalışmalarında azmi, onu bir çok başarıya birden odaklandırıyor.

Genç  sanatçı veya diğer yönüyle aranan oyuncu Sergio, yaşamındaki başarıları ,koyulduğu her işe aynı ciddiyetle eğilmesi ve çalışma arkadaşları arasında önce insan kavramı üzerine odaklanması değişmez oyuncu olmasının ana prensibi olmuş. Sanat ve sahne ile iç içe olması dışında bir başka uğraşısı olan uzak Doğu sporunun sevdalısı olması çalışmalarındaki hareket ritmininin ana kaynağı olduğu düşüncesindeyiz. Kapalı spor salonlardaki ses getiren çalışmalarını sporun bir başka branşı olan futbolda  da göstermesi, Futbol da oyuncu olmak veya bu oyunun sempatizanı olma yerine Sergio Gürlek, sporun dostluk ve barış olduğu düşüncesinden yola çıkarak, hake den kazansın prensibi çercevesinden baktığı futbolda yeşil sahaların adil düdüğü olmayı tercih etmesi bir ayrıcalık bu spor dalı için.

Sergio Gürlek, Sosyal  hayatın içindeki bu hareketliliğini, tiyatro,film ve dizi gibi oyunlar içinde kendini gösterirken, diğer taraftan aynı sosyal hayatın ayrılmaz parcası olan sportif etkinliklerde ön planda olmasa  da çoğu kez bende varım deme başarısına ulaştığını görüyoruz. İyi bir eğitim almış olması ekonomi okumasını bir yana bırakacak olursak , Müziğe olan sevdasını her planda önde tuttuğuna tanık oluyoruz. Her zaman  olduğu gibi hayat müziktir diyebilecek kadar cesur ve müzik sarhoşu bir sanatçıdır Sergio, zaten  yeni  klibini çektiği single'de  usta sanatçı değerli bestekar Arif Sağ'ın " Sarhoş " bestesini seslendirmiyormu ?. Çok yakında  Menejeriliğini Arzu Bahar'ın Müzik Prodüktörlüğü'nü Mustafa Arapoğlu'nun üstlendiği  yeni Single’nı  Özdemir plak hazırladı.

Sanatçıya göre yeni Single'in tarifini şöyle ; Aslında hedefimiz ve gayemiz belli. Bilen bilir veAnlayan anlar elbette ki. Diyor ve sözüne şöyle devam ediyor. Çok fazla isim kalabalıklığı ve teşekkür kokan cümlelere inat olsun ki; Cefa da yanımda olan herkese... 24 Saat benimle uğraşan başta Sevgili Menejerim; Arzu Bahar, Derdimize Ortak olan değerli Müzik Yönetmenim; Mustafa Arapoğlu,Başından beri  bize inanan ve Eserde tel tel emeği olan Sevgili Prodüktörüm; Cafer Özdemir,Biricik Ailem ve tabii ki Eseri bu duyguyla yorumlamama sebebiyet veren, Klipte de bana eşlik eden Değerli Varlık Zuzzy ma; En yürekten Teşekkürler... Evet böyle söylüyor usta yorumcu..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.