Serhat Kılıç... ÜNLÜ OYUNCU, NEDEN GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI?..

Serhat Kılıç... ÜNLÜ OYUNCU, NEDEN GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI?..

Ekranların ve sahnelerin sevilen oyuncusu Serhat Kılıç 25 yıllık sanat birikimini bir tiyatro sahnesi ile taçlandırdı. Kendi tiyatrosunu kurmanın mutluluğunu yaşayan sanatçı, göz yaşlarına hakim olamadı.

1 Nisan’da perdelerini açacak olan Sahne Ankara’nın açılışı için hazırlanan ünlü oyuncu  Serhat Kılıç, tiyatronun ilk oyunu Tek Kişilik Şehir’i  İstanbul seyricisine oynadı.  Ayakta alkışlanan sanatçı, göz yaşlarına hakim olamadı. Kendi tiyatrosunu kurmanın en büyük hayali olduğunu belirten oyuncunun Ankara’da bir de tiyatro okulu da bulunuyor. Asıl gönlünden geçenin mezun olan öğrencilerine iş imkanı sağlamak olduğunu söyleyen Serhat Kılıç, “Öğrencilerimin mezun olduktan sonra çalışabilecekeleri bir sahneleri olmasını çok istiyordum. Sahne Ankara’nın kuruluşunun en büyük motivasyonu budur. Ben hayalimi gerçekleştirdim, tiyatroya gönül vermiş tüm meslektaşlarımın bu mutluluğu yaşamasını dilerim.” dedi. 

Usta oyucu Serhat Nalbantoğlu’nun da ortağı olduğu Sahne Ankara’nın açılışına tüm Ankaralıları davet eden Kılıç, “Biz bu hayatta en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz tiyatro yapıyoruz zaten başka da bir iş de bilmiyoruz.” şeklinde konuştu. 

SAHNE ANKARA ANKARA’DA FARK YARATACAK 

400 kişilik seyirci kapasiteli, Ankara’nın en büyük, özel tiyatro sahnesi olan Sahne Ankara, 900 metrekarelik konser, gösteri ve sergi alanıyla, ziyaretçilerine eşsiz bir kültür sanat keyfi sunuyor. 1 Nisan itibariyle birbirinden iddialı eserleri seyirci ile buluşturmanın hazırlığında olan Sahne Ankara, Çankaya’daki tek tiyatro ve konferans salonu olma özelliği de taşıyor. 

DOKUZ OYUNLUK TİYATRO FESTİVALİ NİSAN’DA 

Dokuz oyunluk Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yapacak olan Sahne Ankara’da adeta bir sanat rüzgarı esecek. Oyuncu kadrosunda Serhat Kılıç, Benian Dönmez ve Gerçek Alnıaçık gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Tek Kişilik Şehir” ile 1-2 Nisan’da açılan perde, başrolünü Genco Erkal’ın oynadığı “Bir Deli’nin Hatıra Defteri” gibi kapalı gişe oynayan birbirinden iddialı oyunlar ile devam edecek. Festival; başrollerini, Serhat Nalbantoğlu, Nurşim Demir, Özlem Ersönmez, Bilal Gürdere, İrfan Kılınç gibi isimlerin paylaştığı “Terör” oyunu ile 30 Nisan’da kapanacak.

Tüm etkinlik biletleri, Sahne Ankara gişesi, Biletix online satış veya Biletix satış noktalarından temin edebilecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.