Serkan Ölçer Orkestrası... GÖKHAN TÜRKMEN İLE İLK KONSER!

Serkan Ölçer Orkestrası... GÖKHAN TÜRKMEN İLE İLK KONSER!

Serkan Ölçer, kendisi gibi müzisyen olan eşi Ece Ölçer ile birlikte kurdukları Serkan Ölçer Orkestrası ile dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Orkestra ilk projelerine başarılı sanatçı Gökhan Türkmen ile başlıyor.

Birçok ünlü sanatçı ile sahne ve stüdyo müzisyenliği, aranje ve orkestra şefliği çalışmalarını yürüten başarılı müzisyen Serkan Ölçer, kendisi gibi müzisyen olan eşi Ece Ölçer ile birlikte kurdukları Serkan Ölçer Orkestrası ile dinleyicilerin karşısına çıkıyor. 

Birlikte müzik yapmaktan ve üretmekten büyük keyif alan ikili, Çağlar Haznedaroğlu, Doruk Çebi, Elif İnce Çolak, Ezgi Ercan, İlter Dirin, Niyaz İsmailov ve Türker Çolak gibi çok değerli müzisyenlerin bir araya geldiği Serkan Ölçer Orkestrası ile ilk projelerine başarılı sanatçı Gökhan Türkmen ile başlıyor.

Bu zamana kadar Mustafa Ceceli, Hande Yener, Ziynet Sali, Burcu Güneş ve Emre Kaya gibi isimlerin şarkılarına düzenlemeleri ile katkıda bulunan Serkan Ölçer'in kurduğu orkestranın ilk şarkısı olan ''Zar''ın sözleri Serkan Söylemez, müziği Gökhan Türkmen ve düzenlemesi Serkan Ölçer imzası taşırken, klibin yönetmen koltuğunda usta isim Murat Joker oturuyor. 

Görüntü yönetmenliğini Varol Şahin'in üstlendiği klipte, Serkan Ölçer Orkestrası ve Gökhan Türkmen'in performans sahneleri bulunurken aşkın dansı olan tango sahneleriyle de ortaya keyifli bir klip çalışması çıktı.

Projenin kapak fotoğrafı Murat Joker imzası taşırken, tasarımı Cihan Erel üstlendi. 

Serkan Ölçer Orkestrası'nın ilk projesi "Zar" şarkısı ve klibi 14 Şubat tarihinde GTR Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.