Serra Yılmaz... İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!

Serra Yılmaz... İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!

BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığında gerçekleştirilen “Cebimdeki Yabancı”da Serra Yılmaz ilk kez yönetmen koltuğunda oturuyor.

Yaratıcı yapımcılığını ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in üstlendiği, geçtiğimiz yıl ülkesinde gişe rekorları kıran bir İtalyan filminden uyarlanan “Cebimdeki Yabancı”, kadın-erkek ilişkilerine, hayatlarımızı ele geçiren teknolojinin etkisi üzerinden bakıyor. 

BKM, Frigo Film ve İmaj ortaklığında yıla damgasını vuracak yepyeni bir sinema filmi geliyor: “Cebimdeki Yabancı”.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in yapımcıları arasında yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Özpetek sinemasının vazgeçilmez isimlerinden usta oyuncu Serra Yılmaz oturuyor.

2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran bir İtalyan filminden beyazperdeye uyarlanan “Cebimdeki Yabancı”, başta cep telefonu olmak üzere insan hayatını ele geçiren teknolojinin, kadın-erkek ilişkileri üzerindeki etkisini çarpıcı bir dille anlatıyor. 

Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan, senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı film, yıldız oyuncu kadrosuyla da şimdiden büyük merak uyandırdı.

Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştıkları filmde, bir akşam yemeğinde bir araya gelen yedi dostun maskelerinin ardındaki hayatlarını ve cep telefonlarını ortaya koymaları sonucu yaşananları gözler önüne seriyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.