Sertab Erener... HAMİLE Mİ?

Sertab Erener... HAMİLE Mİ?

Ömür Gedik ile yaptığı röportajda evlilik karşıtı sözler sarfeden Sertab Erener, çocuk için evlenmeyi düşünebilirim demişti.

Ömür Gedik'e verdiği röportajda "Çocuk için evlenirim" diyen ve geçtiğimiz günlerde Emre Kula ile nikah masasına oturan Sertab Erener'in bu sözleri "acaba hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Kelebek yazarı Ömür Gedik, 2 Eylül 2011'de Sertab Erener'le yaptığı röportajdan bir bölümü bugün yeniden yayınladı. Röportajda "Niye devlet benim ilişkimi onaylasın ki?" diyen Sertab Erener evliliğe sıcak bakmadığını söylüyor ve "sadece çocuğum olursa evlenmeyi düşünürüm" diyor.

Geçtiğimiz günlerde Emre Kula ile hayatını birleştiren Sertab Erener'in bu sözleri "acaba hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi. İşte Ömür Gedik'in Sertab Erener'le yaptığı o röportaj:

* Evlenecek misiniz? ­

Hayır.

* Neden? ­

Çünkü bir şey değişmeyecek hayatımızda. Ayrıca niye devlet benim ilişkimi onaylasın ki? Bunu aşağılamak adına söylemiyorum. Ama aile denen şey insanın yeni keşfettiği bir şey. Toplum içinde bir arada yaşayalım dendiğinde bulunmuş bir kurum. Ben evlenirsem daha farklı bir şey olmayacak. İki kez evlenmiş biri olarak söylüyorum bunu. Hiç evlenmedim de değil yani.

* Madem bir şey değişmeyecek, neden evlenmemeyi tercih ediyorsun peki? ­

Böyle daha iyi. Evlilik kurumu, eşi malı gibi görme, "O benim, ben de onunum" diyerek sahiplenme gibi kronik bir rahatsızlığa neden oluyor.

* "Sanatçı topluma örnek olmalı" konusu devreye girdiğinde neler dersin?

Böyle bir baskı yok üzerimde.

* Peki çocuğunuz olsa evlenmeyi düşünür müsünüz? ­ İşte sadece o zaman düşünebilirim. Bugünkü sistem ve algı ortamında, büyüdüğünde savaşması gereken bir mesele çıkarmamak adına düşünürüm. Yoksa kendim için düşünmem yani.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum