Servet Şan…ORGANİZATÖRÜN KARA KUTUSU!

Servet Şan…ORGANİZATÖRÜN KARA KUTUSU!

Ünlü organizatör Servet Şan, 28 yıllık meslek hayatını, sanat hayatı ve sanatçıların bilinmeyenlerini 'Keşkelerimi Öldürdüm İyikilerimle Yaşıyorum' kitabında kaleme aldı.

Mart ayının ikinci haftasından sonra raflarda yerini alması planlanan, henüz dijital ön siparişteyken ilk baskısı tükenen 'Keşkelerimi Öldürdüm İyikilerimle Yaşıyorum' rekora doğru koşuyor.

Organizatör Servet Şan'ın kendi hayat hikayelerini, ve de anılarını kaleme aldığı, kişisel gelişim anlamında da önemli bilgiler barındıran kitabı raflarda yerini aldı.

28 yıllık meslek hayatında yaşadıklarının yanı sıra organizasyon ve sanat dünyasında ki birçok bilinmeyeni de açığa çıkaran kitap sektörde de alanında bir ilki barındırıyor.

Zorlu bir başarı hikayesini bir solukta okuyacağınız kitapta birçok sanatçının bilinmeyenleri de ele alındı.

Ünlü organizatör 'Kitabı yazmaya başlamamda ısrarcı olan sevgili dostum, rahmetli Vatan Şaşmaz'dı.

Sanıldığı gibi kitapta kral çıplak diye bağıranlardan olmadım. Hem dostum Vatan'a sözümü tuttum, hem de hiçbir ticari kaygı gütmediğim gibi kitabın gelirini olduğu gibi başta şehit aileleri olmak üzere hayır kurumlarına bağışlayacağım.' diyerek kitabı yazmasında ki asıl amacı ve duyarlılığını dile getirdi.

Kitap Tolstoy yayınevi etiketi ile raflarda satışa hazır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum