Servet Terziler... İÇSEL YOLCULUĞUNUZA HAZIR MISINIZ?

Servet Terziler... İÇSEL YOLCULUĞUNUZA HAZIR MISINIZ?

Uzm. Dr. Servet Terziler, İndigo yayınlarından çıkan ‘Gücün Güçsüzlüğündedir’ adlı kitabı ile kişisel gelişimin insan egosunu beslediği vurgusunu yaparak içsel gelişime önem verdiğini ifade ediyor.

 Tüm kitapçılarda yerini alan kitabında, insanların ruh ve beden sağlığının bütünlüğü ile içsel gelişimine katkı sağlamak istediğini belirten Terziler yeni kitabı hakkında şunları söyledi;

‘İçsel gelişim uzun bir yolculuk. Bu yolculukta size yoldaş olacak, rehber niteliğinde bir kitap yazmaya çalıştım. Egoyu beslemeden ama ego ile zıtlaşmadan aynı yolda nasıl yürüyeceğiz? İş hayatımızdaki bencilliğimizden kurtulup başarıyı nasıl yakalayacağız? Özel yaşamımızdaki çift uyumunu nasıl sağlayacağız?

Tüm soruların yanıtı aynı kapıya çıkıyor. İçsel Yolculuğumuzu Tamamlayarak. Bu kitap içsel yolculuğunuzun keyfini çıkarmanız için umarım size fayda sağlar’ dedi.

servetterziler_kitap.jpg

Ayrıca tüm gelirinin kimsesiz çocuklar için kurulan Mutlu Yuva, Mutlu Yaşam Derneği’ne bağışlanacağı kitabı satın alarak sizde bir çocuğun, ev sıcaklığında, sosyal sevgi ile büyümesine destek olabilirisiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.