Seval Akbaba... KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR!

Seval Akbaba... KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR!

TRT Haber’de yayınlanan "Sokak Lezzetleri" programının sunucusu Seval Akbaba kansere yakalandı. Kemoterapi gören Seval Akbaba instagram hesabından sevenleri ile haberleşiyor.

TRT Haber’in spikerlerinden Seval Akbaba kanser tedavisi görüyor, durumu kritik..

Programın yapımcısı ve yönetmeni Tunahan İlbars, bu kötü haberi basına yolladığı açıklamayla duyurdu. İlbars’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Canım arkadaşım ve güzel sunucum Seval Akbaba ne yazık ki şu anda kanserle mücadele ediyor. Durumu da oldukça kritik. Şu aşamada her türlü desteğe ihtiyacı var. Destek olmak isteyenler programın sosyal medya hesaplarından Seval’e ulaşabilirler. Şu an için bilinci açık ve zaman zaman bu tarz mesajları okuyabiliyor."

"HEPİNİZİ İLİKLERİME KADAR HİSSEDİYORUM"

Seval Akbaba, yaklaşık 5 hafta önce Instagram sayfasından sağlığı ile ilgili bilgi vermiş ve bu zor gününde kendisine destek olanlara şu sözlerle teşekkür etmişti;

"Eğer sen Allah'ın seni koruduğuna ve senin duana cevap vereceğine inanıyor, bunu hissediyorsan bu hakikidir. Çünkü o kulunun zannı üzerindedir. Kim de Allah'tan umudunu kesmişse o da bunda haklıdır! Tevekkülü zayıf demektir.' Buna yürekten inanıyorum. Çok zorlu geçen 3. hafta. Buna da şükür diyorum. Allah'ım beterinden saklasın.

O KADAR ÇOK ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM Kİ...

Gelen tüm telefon ,mesajlarınız, mailleriniz ... Hergün gönderdiğiniz şifa duaları. .. Yorgunluğumun üstüne enerji veriyor bana. O kadar çok şey söylemek istiyorum ki... Ama anlatacağım, söyleyeceğim her söz kifayetsiz kalıyor. Beni merak ettiğinizi biliyorum ama hiç gücüm yoktu elime telefonu alıp bir kaç satır yazmaya. Bu hafta 3. kemoterapiyi alacağım. Yine kendimde olmayacağım.

DUALARINIZI İLİKLERİME KADAR HİSSEDİYORUM

Ama inatçılığımla Allah'a olan sonsuz inancım ile o davetsiz misafiri yok etmek için tüm güçleri ile çalışan askerlerim ile ben savaş halinde olacağız. Milyonlarca insanın tüm duaları, siz güzeller hepinizi iliklerime kadar hissediyorum. Varlığınız gücümdür. Meleklerime ve hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Allah'ın tüm güzellikleri üstünüze olsun."

SEVAL AKBABA INSTAGRAM'DAKİ SON MESAJI

Seval Akbaba instagram hesabından en son yılbaşı gecesi mesaj yazdı. O mesajdan sonra bir daha paylaşım yapmadı. O mesajda da şöyle diyor;

trt spiker sunucu seval akbaba instagram"Bugün yılın son günü... Sokaklar caddeler Beyaz'a büründü. Hava oldukça soğuk. Ben sıcacık evimde öylece olduğum yerden, dağları seyrediyorum, çatilarin üstündeki karlari , caddeden gelip geçen insanları. .. Bu hafta kemoterapi almadığım için kendimdeyim. Lakin günde aldigim sayısını vermeyeceğim ilaç takviyeleri ile birbirini aratmayan anlar yaşıyorum. Çok zor olsa da buna da şükür diyorum. Yaşadığım duygular herbiri kendi içinde farklı hisler olsa da beni duysallastirdigi anlar oluyor. Ama hiç bir zaman kendimi bırakmiyorum. Sukrediyorum ve Güzel Allahimdan bana güç ve sabır vermesini diliyorum. Sadece bana değil bu yolda benimle birlikte olan, bana bakan aileme oldukça büyük bir aile... Ve sizler herzamanki gibi yine mutlu ediyorsunuz varliginizla. Güzel Ülkemden, Yurtdışından, Dinlerin dillerin farklı olduğu tanıdığım tanımadığım milyonlarca insandan, güzel yüreklerden dualarindan beni eksik etmedikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razi olsun. 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum