Sevda Kuşun Kanadında...  ÖMER’E BÜYÜK ŞOK!

Sevda Kuşun Kanadında... ÖMER’E BÜYÜK ŞOK!

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında 28 Şubat Salı akşamı 27. Bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak.

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’nın Salı günü saat 20.00’de ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Hüsnü’nün vurulması sonrası gelişen olaylar ve darbeye zemin hazırlamak için üniversiteyi kimlerin ateşe verdiği anlatılıyor

Oyuncu kadrosunda başrollerini Gürbey İleri, Buse Varol, Ufuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Müge Boz, Alper Türedi, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal Ali Buhara Mete ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi isimlerin rol aldığı ‘Sevda Kuşun Kanadında’ 28 Şubat Salı akşamı 27. Bölümünü ile izleyici karşısına çıkacak.

 28 Şubat Salı akşamı 27. Bölümde neler olacak?

KARANLIK ODAKLAR İŞ BAŞINDA

Hüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır.

Amiral ise elini ovuşturmaya başlamıştır bile. Peki, Hüsnü’nün vurulmasına MTTB’li gençler nasıl karşılık verecektir?

 ÖMER’E BÜYÜK ŞOK

Hapse atılan Ömer, diğer kabadayılarla aynı koğuşa konmuştur. Kaşıyaralı, Ömer’in işini bitirmek için bunun iyi bir fırsat olduğunu düşünmektedir; ancak Ömer’in de ona bir sürprizi vardır. Bir süre sonra Ömer’in hapis günleri sona erecektir.

Kendisini kimin hapisten çıkardığını öğrendiğinde ise büyük bir şaşkınlık geçirecektir. Ömer, asıl şoku mahalleye döndüğünde yaşayacaktır.

 ASIM VE ELİF ATEŞİN ORTASINDA

Artık iş çığırından çıkmış Amiral ’in talimatıyla üniversiteler ateşe verilmiştir. Sağcı solcu kavgası iyice kızışmış, olaylar darbecilerin istediği şekilde ilerlemektedir.

Solcular üniversiteyi işgal etmiştir. Asım ve Elif olayların tam ortasında kalmıştır. Ömer de oradadır ve Işık’ın oyunuyla tuzağa düşürülmüştür.

 Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in, başrollerini Gürbey İleri, Buse Varol, Ufuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Müge Boz, Alper Türedi, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal Ali Buhara Mete ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizi, 28 Şubat Salı akşamı 27. Bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.